Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina
13.10.2024, 03:32
Smakosz, Chochlik Sonia i Świnia 🐷
Po Kecie 🦅 udany /9t??? Lot.?
Tak sobie oWas za przeproszeniem.... pomyślałem
Ja już widziałem chyba wszystko, idę spać .
Po Kecie 🦅 udany /9t??? Lot.?
Tak sobie oWas za przeproszeniem.... pomyślałem
Ja już widziałem chyba wszystko, idę spać .
+ Infuś.pvp
21.10.2024, 07:22
Co myślicie o miksie ketaminy z 4 lub 3mmc? Często łączy się kete z koka się co by było gdyby zastąpić koks ketonem?
21.10.2024, 07:25
https://narkopedia.org/Ketamina
Na narkopedii jest żeby ostrożnie z Ketą i koksem dlatego nie wiem skąd to wziąłeś
No ale o 3-4cmc nie jest nic napisane.
Jak dla mnie mix bez sensu. Ja nigdy nie łącze Ketaminy z innymi używkami nawet z alkoholem ani z tabletkami.
Uważam, że sama w sobie jest idealna.
Na narkopedii jest żeby ostrożnie z Ketą i koksem dlatego nie wiem skąd to wziąłeś
No ale o 3-4cmc nie jest nic napisane.
Jak dla mnie mix bez sensu. Ja nigdy nie łącze Ketaminy z innymi używkami nawet z alkoholem ani z tabletkami.
Uważam, że sama w sobie jest idealna.
+ Infuś.pvp
21.10.2024, 09:52
Mi to do głowy by nie przyszło nawet żeby miksować z czymś Ketamine
Ja po niej siedzę znieczulony jak na stole operacyjnym.
Lubię oglądać jakieś animowane rzeczy wtedy. Zajebiście wchodzi, kolory są wyraźne, piękne po prostu.
Ja po niej siedzę znieczulony jak na stole operacyjnym.
Lubię oglądać jakieś animowane rzeczy wtedy. Zajebiście wchodzi, kolory są wyraźne, piękne po prostu.
+ Infuś.pvp
21.10.2024, 11:44
Dlaczego uważasz że to niebezpieczny miks? W porównaniu do combosów jakie tutaj ludzie wala to to nie jest niebezpieczny miks.
Ketamina nie wplywa jakos wybitnie na krażenie, wiec jak ktos bardzo chce to z jakims klefem moze ją zajebac. Jakich dziwnych interakcji jesli chodzi o neuroprzekazniki i ich wychwyt xwrotny rowniez nie ma.
Ketamina nie wplywa jakos wybitnie na krażenie, wiec jak ktos bardzo chce to z jakims klefem moze ją zajebac. Jakich dziwnych interakcji jesli chodzi o neuroprzekazniki i ich wychwyt xwrotny rowniez nie ma.
21.10.2024, 12:05
No nie wiem, ja osobiście po 4-cmc i kecie wyjebałem się na łeb. Nie widzę też sensu takiego miksu.
21.10.2024, 16:35
po 4cmc po którym sie wwwwwwszystko czczczczensie i po ketaminie, po której wszystko się wygina, można przypuszczać, że niebezpieczny mix będzie zwłaszcza dla osób cierpiących na chorobę lokomocyjną ale jak wspomniał horsii, z punktu farmakologicznego nie powinno się nic poważniejszego stać
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
28.10.2024, 12:57
chodzi mi o miks ktory bedzie dzial w stylu tusi..tam jest keta, koks i mdma..po prostu koko i mdma bym zastale m 3/4 mmc