Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Co do działania to po tej drugiej kresce ok.100mg mega mocne parcie na sex, ale można to okiełznać i porobić inne rzeczy. Ogólnie jakos w chuj nie wyjebało z butów, ale nie o to mi chodziło. Było spoko. Po dwóch godzinach totalnie zeszło i normalnie zjadłem obiad z rodziną.
Przed chwilą zjadłem ze 150mg. Miło piesci. Wjazd na genitalia
Jak będzie okazja to spróbuje większych dawek donosowych, bo od prawie tygodnia codziennie leciały jakies kryształy, więc nie będę jakims super przykładem oceny mocy.
EDIT: w sumie już czuję wjazd. Zaczyna być pięknie Na słuchawkach Boris Brejcha i kosmos
Przed chwilą zjadłem ze 150mg. Miło piesci. Wjazd na genitalia
Jak będzie okazja to spróbuje większych dawek donosowych, bo od prawie tygodnia codziennie leciały jakies kryształy, więc nie będę jakims super przykładem oceny mocy.
EDIT: w sumie już czuję wjazd. Zaczyna być pięknie Na słuchawkach Boris Brejcha i kosmos
21.10.2024, 19:39
Dla mnie to jest to 10/10. Polecam z cherbatką,bez cukru, ale z cytrynką. Daro.
21.10.2024, 19:41
Kurwa... Nie marnujcie tego przez nos, błagam... To profanacja jest
Oral kurwa, oral
Oral kurwa, oral
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.10.2024, 20:05
Co do bombki to czuć, że już schodzi. Przyjęta była o 19 na pełnym żołądek. Peak jakos 40min temu. Teraz lekkie pobudzenie czuc.
Brałbym jeszcze, ale muszę popracować, a na tym się nie da
Teraz będzie test 3cmc od esco.
Brałbym jeszcze, ale muszę popracować, a na tym się nie da
Teraz będzie test 3cmc od esco.
22.10.2024, 09:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.10.2024, 09:28 przez Ciemnoksieznik.)
daro225 że drugiego dnia działa i w stosunkowo niskich dawkach, to i tak duży sukces.
23.10.2024, 00:52
Zrobiłem sobie ćwierć dnia przerwy. Musiałem popracować, więc wziąłem kreskę fety ze względu, że mam nieprzespaną noc. Przed chwilą zrobiłem 100mg i ruchać mi się chce na maxa, a kobita spi, bo jutro na rano do pracy.
23.10.2024, 01:04
Kozak temat, takich to nawet na studiach nie będzie, coś pięknego. Przyjmowane oral + sniff, 3 razy po kolei coraz bardziej mnie wypierdalało. Przy większych dawkach już przypał być z ludźmi, mi prawie gały wyleciały przy dziewczynie Libido w moim przypadku fajnie podnosi ale nie ma przesady.