Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Warszawa. Ścigany listem gończym diler zatrzymany
22.10.2024, 23:17
POLSKA "feta" znana jest nawet w hiszpanii ( ostatnio byłam ), się nieźle zdziwiłam jak osobnik ( zbieg okoliczności Pablo ) nayebany jak guupi proponował każdemu towar z Poland haha w barze... i najlepsze jest to, że nikt sie temu procederowi nie dziwił. Nie przyjechały żadne służby, a właściciel Pubu na litrke L ... wydawał się bardzo tym tematem zachwycony, i co chwile podbijał do rzekomego Pana który oferował coś tam z PL.
|pOLSKIE czereśnie są znane europie i to niepodlega raczej dyskusji... pytanie jest kiedy zmaknOM kolejnego fabrykarza garażowego z "kilogamem" ...
Ci amfetaminowcy o-dziwo jakoś te fabryki ogarniają lepiej niż Mefedronowcy, którym zamknęli już parę konkretnych linii produkcyjnych...
|pOLSKIE czereśnie są znane europie i to niepodlega raczej dyskusji... pytanie jest kiedy zmaknOM kolejnego fabrykarza garażowego z "kilogamem" ...
Ci amfetaminowcy o-dziwo jakoś te fabryki ogarniają lepiej niż Mefedronowcy, którym zamknęli już parę konkretnych linii produkcyjnych...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
23.10.2024, 02:40
jedyne co pozyskali, to zeznania konfidenta...
23.10.2024, 14:20
BYŚ się zdziwił Polska amfetamina jest znana w europie bardziej chyba niż kolumbijski koks
chociaz i to i to jest prawilne, wielu chociażby Polaków wybiera właśnie amph z uwagi na cenę, stąd jej popularność była i jest, zwł.
Fabryki powstawały i powstają z takim samym rozmachem jak ketonowe garaże i stodoły, tutaj raczej statystyki policji by trzeba było sprawdzić "zaczymanych" narkotyków
ale wiem, że amph żyje i ma się dobrze...
chociaz i to i to jest prawilne, wielu chociażby Polaków wybiera właśnie amph z uwagi na cenę, stąd jej popularność była i jest, zwł.
Fabryki powstawały i powstają z takim samym rozmachem jak ketonowe garaże i stodoły, tutaj raczej statystyki policji by trzeba było sprawdzić "zaczymanych" narkotyków
ale wiem, że amph żyje i ma się dobrze...
23.10.2024, 14:46
(23.10.2024, 09:22)777 napisał(a): DarkSonia mi się wydaje, że feta nie jest produkowana na taką skalę jak tani, dobry, niezawodny i porządany klef gdzie tego na tony się produkuje dlatego częściej się słyszy o zatszymanych fabrykach klefa
Amfa jest tansza i prostsza w produkcji niz klef akurat
23.10.2024, 15:12
23.10.2024, 17:38
jakby nie patrzeć, to właśnie amfa to nasz narodowy produkt, ale ketony i podobne stymulanty leciały cały czas na podium o ile już amfy nie przebiły pod względem 'spożycia".
W niedawnym newsie sprzed miesiąca było jakie tony substancji w płynie leciały na czechy do produkcji mety klefa i mefedronu
Po tych akcjach Polska wydaje się takim pęmpkiem Europy jeśli chodzi o tego typu substancje.
A teraz dodać do tego jeszcze ostatnie likwidacje linii produkcyjnych większych czy mniejszych gdzie w grę wchodziły już tony materiału i mamy światełko co tu się dzieje, i o jaki stufff walczą klienci i producenci.
W niedawnym newsie sprzed miesiąca było jakie tony substancji w płynie leciały na czechy do produkcji mety klefa i mefedronu
Po tych akcjach Polska wydaje się takim pęmpkiem Europy jeśli chodzi o tego typu substancje.
A teraz dodać do tego jeszcze ostatnie likwidacje linii produkcyjnych większych czy mniejszych gdzie w grę wchodziły już tony materiału i mamy światełko co tu się dzieje, i o jaki stufff walczą klienci i producenci.
23.10.2024, 18:19
Psy twierdzą, że teraz robi się mobilne laboratoria, oglądałem niedawno wywiad na YT odnośnie klefa z jakimś psem, to mówił że labo lata od kraju do kraju po większości europy, że chyba lepiej sprzęt przewozić niż taszczyć wszystkie chemikalia - tak przynajmniej wywnioskowałem
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?