Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
23.10.2024, 07:19
daro225
O widże, że ktoś tu nocki nie przespał cały czas czuwając jak wieszość spała.
W środku tygodnia testy ? szacunek.
Tylko wiesz z tym tadalafilem to najlepiej 2-3 godziny przed figlami i też raczej nie przesadzać 5-10mg w taką ilość jak potrzeba bym celował.
Większę ilość mogą Cię ostro "napompować" i tak zostanie na kilka dni.
Wiadomo, że przy 3-CMC, 4MMC i innych to częsty problem, że chce się ala nie do końca można.
O widże, że ktoś tu nocki nie przespał cały czas czuwając jak wieszość spała.
W środku tygodnia testy ? szacunek.
Tylko wiesz z tym tadalafilem to najlepiej 2-3 godziny przed figlami i też raczej nie przesadzać 5-10mg w taką ilość jak potrzeba bym celował.
Większę ilość mogą Cię ostro "napompować" i tak zostanie na kilka dni.
Wiadomo, że przy 3-CMC, 4MMC i innych to częsty problem, że chce się ala nie do końca można.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
23.10.2024, 07:54
Też się podzielę, bo czekam na dostawę, ale czuję, że będzie sztos.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
23.10.2024, 14:24
No nie wiem, nie wiem jak opisac to zjawisko. Trochę jest tak że przy walnięciu jakby na chwilę wjeżdża dopa i kutasiarstwo by po chwili przejść w serotoniowy nieogar i uczucie goraca, przy pierwszym wjezdzie wrecz nieprzyjemne jakbym mial goraczke, potem juz lepiej. Wiec nie bylo by probelmu, gdyby nie to, że przy dokładce dzieje dzieje się tak samo I znowu lekkie pierdolniecie kikutami po lbie by juz chcac coś dzialac znowu chill, ale już taki chill jakbym był na takim przyjemnym zjeździe. Trochę takie nieselektywnie ambiwaletne rozczarowanie, a sama fazka niejako będąca udzialem emki działa tak, że w cale nie chce w zamian słuchać muzyki czy sprzatac tylko mam totalnie wyyebane z drobnymi epizodami infantylizacji robiac fort z koca czy lezac w dziwnych fentanylo-podobnych pozycjach ale przez chwile. Nie wiem, robiłem i sniff i oral. Pytałem o vapo, ale szanowne grono przestrzeglo mnie przed biohazardem, bez wymiernych korzyści plynacych z tej metody.
To może jednak w to dupsko? Albo po napleta?
To może jednak w to dupsko? Albo po napleta?
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
Czeslawo
Praca z domu także mogę Czemu tadanafil może napompować , w jakim sensie?
Ajj, ale ta pierwsza kreska od wstania jest dobra
Ezotoriusminimus
Ja mam porównanie do mefa z rc-black i tam też profil działania był podobny, najpierw noradrenalinowe pobudzenie, potem totalny rozpiździaj w głowie, żeby przejsc bardziej w działanie serotoninowe i po godzinie już sama stymulacja.
Ja dzis rano po 2 dniach walenia miałem tak, że podziałało 30 min,a potem juz totalnie nic się nie chciało, można było przeglądać neta albo isc spac. Chociaż może to zasługa benzo.
Ezotoriusminimus
Ja mam porównanie do mefa z rc-black i tam też profil działania był podobny, najpierw noradrenalinowe pobudzenie, potem totalny rozpiździaj w głowie, żeby przejsc bardziej w działanie serotoninowe i po godzinie już sama stymulacja.
Ja dzis rano po 2 dniach walenia miałem tak, że podziałało 30 min,a potem juz totalnie nic się nie chciało, można było przeglądać neta albo isc spac. Chociaż może to zasługa benzo.
23.10.2024, 14:41
sorty mefedronu działają specyficznie, ale zazwyczaj w zależności od tego jakie masz pokłady dopaminki i serotoninki będziesz odczuwał przyjemność a nawet te "wjazdy" jakkkolwiek silne one by nie były będą, póki nie wypłuczesz się z tych dobrodziejstw ( wiadomo o jakie wypłukanie mi chodzi ) ... a stim jest bardzo specyficzny, koniec końców zostaje tylko ON ...
Możliwe że na piątek będę mieć próbkę tego dobrodziejstwa z pewnością wypowiem się bardzo rzeczowo i szczegółowo
- tylko nie wiem kiedy się skończy testowanie labolatoryjne bo ciągi na tym ustrojstwie mnie przerażają a już popłynełam nie raz
( gdzieś tam w głębi licząc na to, że sort od Escobar mnie nie zawiedzie )
kurcze, normalnie ostatnio boję się testować ketonów
Możliwe że na piątek będę mieć próbkę tego dobrodziejstwa z pewnością wypowiem się bardzo rzeczowo i szczegółowo
- tylko nie wiem kiedy się skończy testowanie labolatoryjne bo ciągi na tym ustrojstwie mnie przerażają a już popłynełam nie raz
( gdzieś tam w głębi licząc na to, że sort od Escobar mnie nie zawiedzie )
kurcze, normalnie ostatnio boję się testować ketonów
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
23.10.2024, 14:54
(23.10.2024, 14:30)daro225 napisał(a): Czeslawo
Ezotoriusminimus
Dlaczego napompuje tadanafil ?
Masz tu napisane jak działa substancja : https://www.mp.pl/pacjent/leki/subst.html?id=4346
Dlaczego możesz mieć opuchnietego,? no dlatego, że jak się przesadzi z dawkami i maratonami masturbatorami lub sexem po parę razy dziennie to zrobi się XXL również wszerz.
Różnie działa 4-MMC na ludzi, jedni mogą po mefedronie uprawiać sex bez problemu inni musza szukać małego Johna.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
To dlatego na drugi dzień jest taki spuchnięty.
DarkSonia
Ja to max jedna nocka nie przespana, potem to już tak nie działa i szkoda materiału. Lepiej się wyspać, bo mózg się zregeneruje. Ja np. po zarwanej nocce to już jestem taki, że dłużej muszę wszystko przekminiać.
Ciekawe jak na imprezie jest po mefie. Będę musiał spróbować.
DarkSonia
Ja to max jedna nocka nie przespana, potem to już tak nie działa i szkoda materiału. Lepiej się wyspać, bo mózg się zregeneruje. Ja np. po zarwanej nocce to już jestem taki, że dłużej muszę wszystko przekminiać.
Ciekawe jak na imprezie jest po mefie. Będę musiał spróbować.