Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
23.10.2024, 17:50
żeby offtop nie robić:
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...#pid111677
już widzę siebie na 5tce od Pablo, ledwo to liznę i się skończy...
czekam na legendę może uda się skosztować w ten week.
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...#pid111677
już widzę siebie na 5tce od Pablo, ledwo to liznę i się skończy...
czekam na legendę może uda się skosztować w ten week.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
23.10.2024, 22:10
jakie dawki na poczatek dla osoby, ktora wczesniej stycznosc z ketonami miala tylko poprzez 2mmc? to bedzie moj pierwszy raz z mefistem, jest kardio po tym wyjebane czy normalnie?
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
23.10.2024, 22:15
Generalnie do 150 mg sniffem mniej wiecej, oral troche więcej, 200 i troche w góre. Zacznij od nizszych dawek, kilku wrzutkach juz sobie wyczujesz swoje dawkowanie ktore ci najbardziej odpowiada.
23.10.2024, 22:18
a kardio? jak nie przesadze to nie bedzie doskwierac?
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
23.10.2024, 22:27
Nie powinno, dopóki nie zaczniesz tego łączyć z innymi stymulantami. Poza tym, wiesz, każdy ma swoje granice, tzn. jeden szybciej zacznie narzekać na napierdalające serce, inny później, inny w ogółe nie narzeka, kwestia osobista. Generalnie wiadomo że to stymulant i tak czy inaczej obciąza układ krązeniowy (no trudno żeby nie obciążał) ale mefedron w porównaniu do wielu innych stymulantów rc, nie należy do jakichś substancji dajacych wielki wpierdol sercu.
Zacznij na spokojnie i rozeznaj sie jak to robić tak żeby nie narzekać na jakieś efekty uboczne, jak nie polecisz jak głupi na calosc to będzie git. Wyczujsz sobie swoje tempo wąchania.
Zacznij na spokojnie i rozeznaj sie jak to robić tak żeby nie narzekać na jakieś efekty uboczne, jak nie polecisz jak głupi na calosc to będzie git. Wyczujsz sobie swoje tempo wąchania.
23.10.2024, 22:40
Zawsze warto pięć pod ręką catopril lub jakiś kardesartan np. camlocor żeby to zbić
23.10.2024, 23:28
Ezotoriusminimus To co opisujesz miałem po 4 cmc Jakbym miał gorączkę i środnio-przyjemne dreszcze, też najchętniej to bym się położył i leżał nic nie robił .
Czy sero się skończyło ... pewnie nie bo po 2 latach abstynencji walnąłem 5g 4mmc starego sortu od esco było serio zajebiście po 2 msc zamówiłem cmc i lipa a ,że systematycznie trenuję dobrze się odżywiając raczej wszystkie składniki są dostarczane .
Także łączę się w bólu
Czy sero się skończyło ... pewnie nie bo po 2 latach abstynencji walnąłem 5g 4mmc starego sortu od esco było serio zajebiście po 2 msc zamówiłem cmc i lipa a ,że systematycznie trenuję dobrze się odżywiając raczej wszystkie składniki są dostarczane .
Także łączę się w bólu
24.10.2024, 10:49
(23.10.2024, 22:40)martio_vp napisał(a): Zawsze warto pięć pod ręką catopril lub jakiś kardesartan np. camlocor żeby to zbić
Od razu przeszczep serca, bo na mózg za późno...
Nie łączyć leków z RC to po primo, secundo jak masz nadciśnienie czy jakąkolwiek inną dolegliwość na tle kardiologicznym to należy darować sobie zabawy ze stymulantami.
Zacznijcie myśleć, jak chcecie to sami sobie lykajcie podobne mixy ale nie polecajcie innym, bo to jest tak samo inteligentne połączenie jak Benzo + stimy, potem zdziwienie jak schizy zaczynają występować bez stimow tak samo tutaj zdziwienie będzie jak zaczną się poważne dolegliwości z sercem i praca płuc.