Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
24.10.2024, 11:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.10.2024, 11:22 przez Nightmares.)
bedzie sam mefisto, nie jestem zwolennikiem mixow ani brania czegokolwiek na zjazdy, problemow z sercem tez nie mam, ale pytam, bo jesli jest mozliwosc, ze cos moze wjechac mocno na serce, to wole wiedziec o tym wczesniej, po 2mmc np. serce bylo spokojne, ale nie wiem jak to sie ma do czworki, bo kto probowal czworki twierdzi, ze dwojka nie kopie, a ja z kolei bylem tym zachwycony bo to moj pierwszy keton byl
Maniek napisał 24.10.2024, 14:45:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
24.10.2024, 11:36
To nie nep, Hex, alfa czy mdphp żeby na serce ci miało mocno wjechać.
Słuszna decyzja, żadnych leków
Słuszna decyzja, żadnych leków
24.10.2024, 16:44
Ja wczoraj miałem taką jazdę ze jak waliłem w lewą to mi waliło po dopie, a w prawa to zaraz wodospad na leb i przez parędziesiąt minut nie wiedziałem co ja w ogóle robie w swoim pokoju. Taka, taka to niesamowita historia była moim udzialem. Fajowo.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
24.10.2024, 16:59
no super... znaczy tyle że rozjebałeś sobie naczynko... i normalnie waliłeś w żyłe po smyurnieciu nosem do odpowiedniej komory brawo!
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
Nowy sort niemalże bezwonny, w postaci krzystalkow/szkielek mieniacych sie w swietle, latwo kruszacych sie, kolor bialo-zoltawy, nie jest to czysta biel...po prawie 2miesiecznej pauzie od wszelakich kuszacych zabawek...
Na probe 70mg sniff, lekko piekący w nozdrze, które po kilku minutach milo weszlo i czuc bylo znow namiastke kreatywnosc mefista z wszystkimi jego dobrociami, jak i spiesze z wiadomoscia do wszystkich panow pinokiow, namietnie ostrzacych swego patyczka 24/7...tak jest zauwazalny wjazd znaczny na libido;-)...
Nastepne posiedzenia tylko kapsulkami w gramaturze od 130mg... pięknie dopelnilo i rozlalo faze...ataku na szczeke, potliwosci brak gdyz operuje niskimi dawkami i odstepami, jako rekreacyjny towarzyski drag
Wydaje mi sie iz ten sort w takiej postaci, już byl dostepny na sklepie w przeszlosci...reasumujac topowy czysty prawilny ;-) myster mefisto!
ps. znajoma która rowniez już badała temat, mowi ze ode mnie same najlepsze smakolyki😎
smakosz przeczytaj uwaznie i wnikliwie to co napsiales, i jak zadasz odpowiednie pytanie to udziele konkretnej odpowiedzi...na te chwile nie rozumiem go ;-)
smakosz no po "murzyńsku" nie, ale po imbecylsku juz jak najbardziej ;-) sorry nie moglem sie powstrzymac...a jak tak stawiasz sprawe na ostrzu noza, to koncze z Toba dyskusje, nie bede tego robil bo nie warto ;-)
smakosz no po "murzyńsku" nie, ale po imbecylsku juz jak najbardziej ;-) sorry nie moglem sie powstrzymac...a jak tak stawiasz sprawe na ostrzu noza, to koncze z Toba dyskusje, nie bede tego robil bo nie warto ;-)
Mordeczko po murzyńsku chyba nie pisze żeby nie zrozumieć prostego pytania czy czułeś po tym 4 mmc jakiegoś spida
LOBO Troche to slabe z twojej strony że uciekasz się do personalnych ataków zamiast odpowiedzieć ale zauważylem że lubisz na tym forum obrażać innych użytkowników i wywyższać sie
Pozatym o jakim postawieniu sprawy na ostrzu noża mówisz? Grzecznie zapytalem ciebie a ty mnie zaatakowałeś.....
LOBO Troche to slabe z twojej strony że uciekasz się do personalnych ataków zamiast odpowiedzieć ale zauważylem że lubisz na tym forum obrażać innych użytkowników i wywyższać sie
Pozatym o jakim postawieniu sprawy na ostrzu noża mówisz? Grzecznie zapytalem ciebie a ty mnie zaatakowałeś.....
24.10.2024, 19:11
(24.10.2024, 16:59)DarkSonia napisał(a): no super... znaczy tyle że rozjebałeś sobie naczynko... i normalnie waliłeś w żyłe po smyurnieciu nosem do odpowiedniej komory brawo!
To ma sens pani Soniu bo jak dzisiaj przywaliłem w lewa to co prawda działało m.w jak miało dzialac, ale majac ściągnąć kipsona zajechało smrodem metalicznym jak jakas rdzą zmieszaną z gownem, krwia i kipkiem na końcu dopiero.
No i po to kurła jest to forum, tak wierzyłbym ze mam jakieś narkotyczne moce, a tu krotkie wyjaśnienie i znowu powrót na łono debilizmu. Niczego nie żałuję.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir