Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
SPICE
09.09.2024, 16:26
Ktoś zna sklep z kanna ktory wysyła na cpunomat? Może być proch lub gotowy susz
25.10.2024, 09:59
Czyli spice jest na adb-butinaca? Paliłem to kilka razy w życiu fajnie się po tym spało w połączeniu z kratomem, faza też była fajna. Mnie osobiście nie karało. Myślę czy sobie nie zamówić.
25.10.2024, 10:26
"spice" jakie dostaniesz teraz nie ma nic wspólnego z oryginalnym spice jakie było te 15 lat temu. Oryginalne te Spice w torebkach tych fajnych to były na różnych JWH, jak zdelegalizowali jedno to robili drugie, a to na czym sobie ktoś robi maczane którą też nazwie "spice" to już loteria.
Zrobi ją na takim kannabinoidzie, jaki teraz dostanie. Teraz jakiegoś gigantycznego wyboru nie ma, ADB-BUTINACA taki umiarkowanie silny, a reszta, te wszystkie 5F-ADB, i inne skurwysyny to same mocarze, w porównaniu do JWH którymi jasne że szło sie pokarać, ale mimo wszystko były o wiele bardziej "ludzkie".
Jak nie jesteś zatwardziałym palaczem kanna, to zrób sobie maczanę samemu, oszczędzisz sobie niespodzianek. I wyjdzie ci taniej.
Zrobi ją na takim kannabinoidzie, jaki teraz dostanie. Teraz jakiegoś gigantycznego wyboru nie ma, ADB-BUTINACA taki umiarkowanie silny, a reszta, te wszystkie 5F-ADB, i inne skurwysyny to same mocarze, w porównaniu do JWH którymi jasne że szło sie pokarać, ale mimo wszystko były o wiele bardziej "ludzkie".
Jak nie jesteś zatwardziałym palaczem kanna, to zrób sobie maczanę samemu, oszczędzisz sobie niespodzianek. I wyjdzie ci taniej.
25.10.2024, 11:46
ten sam los podzieliły smartszopowe maczanki z 2008-10 w 2018 roku, gdy smartszop.pl ogłosił powrót i znowu była smart shiva, mad dog, bobby sence
25.10.2024, 11:50
Te spice to poprostu na pierwszych maczankach było, teraz jest duży wybór różnych canna i klepie tak samo żadnych zmian tylko trzeba dobre proporcje dobrać
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
26.10.2024, 23:14
Wyborna recenzja Yalas, na pewno po takiej reklamie tego nie dotknę xD bardzo pomocna opinia