Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezsenność
16.10.2024, 10:11
Tak, chmiel nie zawodzi. Nie ma może jakiegoś turbo rozpierdolu ale czuć że działa. Wziąłem też taką pomarańczową dla siostry bo się odchudza czy coś i podobno też git. Bardzo fajna linia herbatek. Naturalne składniki bez udziwnień i kombinowania.
16.10.2024, 10:33
Na mnie też żadne herbatki nie działają.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
26.10.2024, 20:24
O właśnie, zwalenie konia niedocenione. Zdrowe, naturalne a nie jakaś chemia xDD od siebie mogę dorzucić gorący prysznic. Gorący. Na zimne jest czas rano jak chcesz się obudzić. Wieczorem na spanko musi być co najmniej ciepły. Do tego wywietrzyć pokój. Zrobić ciemno. Zasłonić migające gówna. Odłożyć telefon. Melatonina, ziółka i czysta kurwa pościel. Ścielcie te depresyjne barłogi do chuja. Wiecie jaka to jest różnica wyspać się w takiej czystej chłodnej pościeli po porządnym prysznicu vs spanie w przepoconym barłogu na okruszkach po 6h sesji przewijania głupot? No ale najlepiej od razu zacząć od ciężkiej chemii zamiast ogarnąć takie proste głupoty.
29.10.2024, 12:46
Mogę polecić herbatki cbd choć osobiście na spanie łykam trazodon żeby nie wyzwalać u siebie chęci zajarania trawy.
Ze wspomagaczami czy bez - zazwyczaj odpalam sobie coś na yt i oczy same się zamykają. Naświetlanie się przed spaniem może nie jest najzdrowszą rzeczą ale bez tego chujowo mi się zasypia.
Ze wspomagaczami czy bez - zazwyczaj odpalam sobie coś na yt i oczy same się zamykają. Naświetlanie się przed spaniem może nie jest najzdrowszą rzeczą ale bez tego chujowo mi się zasypia.
31.10.2024, 10:42
Rweqerew333 Polecasz jakiś konkretny sklep z tymi herbatkami z cbd? Zainteresował mnie ten temat a nie chce kupić jakiegoś szajsu.
31.10.2024, 10:48
Ja kupowałem kiedyś stacjonarnie w sklepie z cbd. Aktualnie nie piję tych herbatek, więc nie wiem.
03.11.2024, 14:21
A czy jest sens parzenie takich herbatek z mlekiem żeby CBD się lepiej rozpuściło czy nie warto się pierdolić?