Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piwko
27.10.2024, 13:51
piwko tatra na ten moment
Piwko Tatra a jak juz alkohol to
Soplica z ziarenkami kawy w skrocie smak kawy piwa nie lubie ale jak to wypiłem to sie zdziwiłem bo nie pali a lezie
Piwko Tatra a jak juz alkohol to
Soplica z ziarenkami kawy w skrocie smak kawy piwa nie lubie ale jak to wypiłem to sie zdziwiłem bo nie pali a lezie
27.10.2024, 16:52
ostatnio do mojego TOPu wskoczył Hopsbant Fresh IPA z browaru Birbant, wyśmienicie soczysta chmielem IPA z karmelowym posmakiem, nie czuć goryczki, była to uczta dla zmysłów, a 6.7% daje również ucztę dla głowy
30.10.2024, 15:33
Dzisiaj otworzyłem ostatnie z zestawu piwo i jedyne co mogę powiedzieć to SZTOS😁
W smaku czuć zarówno mocną gorycz portera jak i słodycz wina.
No jest naprawdę bardzo dobrze choć gdyby było ciut słodsze to byłby ideał👌
Jak ktoś lubi mocne ciemne gorzkie piwo to pozycja obowiązkowa 🤘
Metamorfoza
30.10.2024, 17:52
smakosz
W zestawie były jeszcze te dwa z czego tego Stouta jeszcze nie skończyłem a jest pierdolony jak olej gesty😁 i też dwunastka no i był jeszcze porter malinowy bardzo słodziutka malinka😁
Ja te piwa to piję na kilka podejść, butelki na raz nie wypijam, lubię się delektować 😎
W zestawie były jeszcze te dwa z czego tego Stouta jeszcze nie skończyłem a jest pierdolony jak olej gesty😁 i też dwunastka no i był jeszcze porter malinowy bardzo słodziutka malinka😁
Ja te piwa to piję na kilka podejść, butelki na raz nie wypijam, lubię się delektować 😎
Metamorfoza