Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
29.10.2024, 03:10
Przecież 35-40 zł to normalna cena z dużym zarobkiem dla osoby przewożącej, bo alfa aktualnie jest po 15 zł na Ukrainie oczywiście w hurcie rzecz jasna byłem tam w tym miesiącu na 3 dni u znajomych, ale przewieźć to przez granicę to ciężko bynajmniej w moim przypadku bo mam nasrane w papierach jak świnia w chlewie to też mnie mocno trzepali.
29.10.2024, 06:51
To jaka jest w końcu ta cena alfu w ukrainie bo się motzno cennik rozjeżdża.
Jedni gadają o kwocie 150-200zl za 100gr a drudzy 15 za gram w hurcie.
O co tu chodzi?
Jedni gadają o kwocie 150-200zl za 100gr a drudzy 15 za gram w hurcie.
O co tu chodzi?
Metamorfoza
Helupiarz gdzie te kurwa apvp z ukry co miales wymienic za kanna i nagle cię nie ma i 0 odzewu??? Farmazony, każdy moze miec itp, a kurwa alfy nie widać hahaha
Ta bedziesz miec alfe u colla***tam gdzie nagania ludzi i pucnol sie że coll to duch hahaha i tak samo jak Helupiarz ma , a do tej pory zdjecia ani paki nie widze na zamiane hahahah
(28.10.2024, 20:52)Mglus808 napisał(a): nootropicgeek jakby serio była alfa w takiej cenie to petarda
Ta bedziesz miec alfe u colla***tam gdzie nagania ludzi i pucnol sie że coll to duch hahaha i tak samo jak Helupiarz ma , a do tej pory zdjecia ani paki nie widze na zamiane hahahah
29.10.2024, 13:24
kot_kreskowy Ja dwa tygodnie temu zapłaciłem 2 tys zł po przeliczeniu za 100 gr za kilo chcieli 15 tys zł ale to szło przez czyjeś ręce po drodze także wiadomo że zawsze ktoś coś po drodze przytnie ta stówa nie była tylko dla mnie byłem z 4 ziomkami zabalowaliśmy 3 dni a resztę przed wyjazdem rozdaliśmy nie było sensu się narażać z taką śmieszną ilością, towar prima sort w krysztale cena śmieszna bo u mnie w mieście jak była dostępna jeszcze niedawno a-pihp to wołali 150 zł/gram
kot_kreskowy nie wiem gdzie wyczytałeś takie ceny ale tam są po 16zl za g jak przeglądałem kiedyś alfy, no to samo u nas zawsze było w granicach tych 20zl to jest okej.
Dycha za 350-400 normalna cena przy takiej ilości, w dupcach się ładnie pojebwlo to nie jakaś trójka z jakiejś wsi robiona w garażu żebyście mieli dychę w cenie setki, na to jest duży popyt..
Szyderca ja poczekam na swoje sprawdzone źródełka, jeśli alfa pojawi się u jakiegoś przybłędy pierwszego lepszego kolana to napewno będzie i na moich sprawdzonych straganikach
Dycha za 350-400 normalna cena przy takiej ilości, w dupcach się ładnie pojebwlo to nie jakaś trójka z jakiejś wsi robiona w garażu żebyście mieli dychę w cenie setki, na to jest duży popyt..
Szyderca ja poczekam na swoje sprawdzone źródełka, jeśli alfa pojawi się u jakiegoś przybłędy pierwszego lepszego kolana to napewno będzie i na moich sprawdzonych straganikach
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca