Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lubisz zbierać grzyby? 30/10/24
Uwielbiam chadzam zbieram...moj faworyt to kania...smazona z cebulka klasa...cisza zapach lasu. polaczenie przyjemnego z pozytecznym...szczegolnie na kwasiku;-)
sama czynnosc wypatrzenia dorodnego okazu, to system nagrody w formie wystrzalu dopaminy na poziomie otrzymania kodu ;-)
sama czynnosc wypatrzenia dorodnego okazu, to system nagrody w formie wystrzalu dopaminy na poziomie otrzymania kodu ;-)
30.10.2024, 21:15
Ogólnie jest duży wysyp w tym roku nawet parę zibenow się trafiło 3 razy pod rząd spacerkiem godzina i wiadro pełne kani to parę wiader się kotletów pojadlo nasuszyło weki porobiło akurat w tym roku pozytywnie zaskoczyła nas matka natura ale i tak najlepsze okazy tylko samemu na golden hehehe magic i chuch pozdrowienia dla wszystkich którzy przetarli szlak turystyczny w tym całym kosmicznym uniwersum
30.10.2024, 22:43
Parę słoiczków opieńki zrobione. Ogólnie mało grzybów w tym roku w moim grzybnym miejscu :c
31.10.2024, 02:52
do zbierania to trzeba mieć dobry wzrok i cierpliwość, a mi chyba i jednego i drugiego brak... Za to do jedzenia to pierwszy chętny ;d
31.10.2024, 04:55
Cierpliwość?
No to mi teraz zagwozdkę dałeś...
Przechadzanie się po lesie nalezy do najbardziej relaksujących czynności w życiu.
I to nie z wyboru, a po prostu las ma takie właściwości.
Serio, nie wiem co może być w tym takiego co Ciebie irytuje ale ok...
No to mi teraz zagwozdkę dałeś...
Przechadzanie się po lesie nalezy do najbardziej relaksujących czynności w życiu.
I to nie z wyboru, a po prostu las ma takie właściwości.
Serio, nie wiem co może być w tym takiego co Ciebie irytuje ale ok...
Metamorfoza
31.10.2024, 18:43
Nie, grzybów też nie jadam.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność