Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy.
22.08.2024, 04:02
Najbardziej lubię aplikować substancje różnorakie nieokreślone za pomocą dowolnego narzędzia dostępnego pod ręką które wykona zadanie bardziej niż mniej skutecznie
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
22.08.2024, 17:42
Znalazłem i zamówiłem taki młyneczek z takim śmigiełkiem jak do mielenia kawy zobaczymy czy zda egzamin
27.09.2024, 17:39
Ja kiedyś parę razy zmieliłem elektrycznym młynkiem do kawy ,wyszedł fajny puder ,tylko potem trzeba pędzelkiem po wygrzebywać z zakamarków dobrze , jak nie chcemy żeby coś się zmarnowało
a ostatnio się zastanawiałem czy taki młynek mały przenośny na baterie , dał by radę cena to ok. 30zł
a ostatnio się zastanawiałem czy taki młynek mały przenośny na baterie , dał by radę cena to ok. 30zł
27.09.2024, 22:56
rurka alu, ew dolary $$$ super sie sprawdzają do ketonów
euro czy PLN ( te nowe zwłaszcza ) się dosłownie rozpuszczają po kilku przygodach
a Dolarki o-dziwo nie.
polecam.
euro czy PLN ( te nowe zwłaszcza ) się dosłownie rozpuszczają po kilku przygodach
a Dolarki o-dziwo nie.
polecam.
31.10.2024, 14:06
Karta biedronki, metalowe rurki ( słomki z Pepco)
Na biedę kolorowe kartki, dużo by wymieniać.
Na biedę kolorowe kartki, dużo by wymieniać.
31.10.2024, 17:37
Ja to tylko bletek używam czarne ocb to jedyna lektura w moim życiu zawsze jak nie mam to muszę z bibli palić a historię mam taką że kiedyś poszedłem na stację i był tam taki Paweł noi on mi sprzedał bletki i znów byłem happy koniec zajedz plusa na farta !
31.10.2024, 18:27
Gumowe rurki, pompa z gumą, chochla nabieraczka i łyżka wsypywaczka 😎
Metamorfoza