Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CL-ADBA- Opinie o produkcie
31.10.2024, 17:34
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu CL-ADBA ze sklepu Chemical-World.to
08.11.2024, 11:19
Pewnie jak dla każdego kanna bezpieczne to będzie 1/40 ale zalezy tak naprawdę od produktu
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Mglus808 no nie wiem. Zakładasz, że to kannabinoid. Tak zgadując daleko nie zajdziesz
Jesli przyjmiemy że produkt "CL-ADBA" to ta substancja której wzór podany jest na stronie, to to nawet nie jest kannabinoid, tylko prekursor. Niegotowy dopek.
https://www.caymanchem.com/product/27248/mdmb-inaca - Jeśli to jest to, co deklarują, to to jest nieaktywne. Brakuje "ogonka" (tail) w strukturze zeby wiązało do receptorów kannabinoidowych.
https://en.wikipedia.org/wiki/MDMB-5Br-INACA - powiązany zwiazek, tylko z bromem na 5. pozycji, ale to na tej samej zasadzie. Bez znaczenia w tym przykładzie czy jest 5br, czy go nie ma
Tu nawet nie trzeba myślec. Wszystkie informacje są na wierzchu, wzór substancji na sklepie, wystarczy wkleic i zobaczyc co to jest, minuta w google, tu masz wszystko jak na tacy na cayman/wikipedia. Zastanówcie sie.
Jesli przyjmiemy że produkt "CL-ADBA" to ta substancja której wzór podany jest na stronie, to to nawet nie jest kannabinoid, tylko prekursor. Niegotowy dopek.
https://www.caymanchem.com/product/27248/mdmb-inaca - Jeśli to jest to, co deklarują, to to jest nieaktywne. Brakuje "ogonka" (tail) w strukturze zeby wiązało do receptorów kannabinoidowych.
https://en.wikipedia.org/wiki/MDMB-5Br-INACA - powiązany zwiazek, tylko z bromem na 5. pozycji, ale to na tej samej zasadzie. Bez znaczenia w tym przykładzie czy jest 5br, czy go nie ma
Cytat:Uważa się, że MDMB-5Br-INACA jest stosowany jako prekursor w syntezie syntetycznych kannabinoidów. Jesst on sprzedawany online jako „półprodukt” do produkcji syntetycznych kannabinoidów, czasami jako część „zestawu chemicznego” zawierającego także pozostałe związki chemiczne wymagane do przeprowadzenia reakcji. Reakcja ta uzupełniłaby MDMB-5Br-INACA, nadając mu grupę „ogonową” wymaganą do wysokiej aktywności kannabinoidowej.Maczane z prekursora sobie zrobisz 1:40?
Tu nawet nie trzeba myślec. Wszystkie informacje są na wierzchu, wzór substancji na sklepie, wystarczy wkleic i zobaczyc co to jest, minuta w google, tu masz wszystko jak na tacy na cayman/wikipedia. Zastanówcie sie.
Tak tak bo ja wierzę co oni piszą tam wysłać do labu i wtedy się okaże.
Już nie raz tak było że vendor specjalnie lub nie daje nazwę inna produkty niż prawdziwa, ja te wszystkie nazwy traktuje jak nazwy handlowe.
Przykładowo taki słonik specjalnie dawał nazwy nieaktywnych substancji lub w ogóle jakieś mocno handlowe własne
Dodatkowo na stronie pod tym produktem można przeczytać:
is an analytical reference standard that is structurally similar to known synthetic cannabinoids
To już nie wiem czy oni kanną mają czy prekursory
Już nie raz tak było że vendor specjalnie lub nie daje nazwę inna produkty niż prawdziwa, ja te wszystkie nazwy traktuje jak nazwy handlowe.
Przykładowo taki słonik specjalnie dawał nazwy nieaktywnych substancji lub w ogóle jakieś mocno handlowe własne
is an analytical reference standard that is structurally similar to known synthetic cannabinoids
To już nie wiem czy oni kanną mają czy prekursory
To wyslij do labu. Musisz w strasznie dziwnych sklepach zamawiać, że wszystko uznajesz za nazwe handlową. Jeśli sklep opisuje cos jako "3-cmc" to zakładam że to 3-chlorometkatynon a nie cos innego.
Taka jest reguła - produkt powinien byc ta rzecza jaka jest opisana na stronie produktu. Co to za debilny poymsl zeby bylo inaczej? Ja rozumiem że ta branza jest cięzko popierdolona ale bez przesady.
Dużo sklepów nie podaje w ogole wzorow substancji, w tym sklepy od nas z forum. Tutaj wysilili sie podać IUPAC. Dlaczego mam nie zalozyc, że to nie jest niby wzór tego co sprzedaja? Badzmy poważnil. Kazdy powazny sprzedawca jebanej chemii gospodarczej tego typu powinien dokladnie pisac co sprzedaje. No u nas nie ma tkiego rozstrzału z wybrem chemikaliów to wyjebane w dawanie wzórow nep czy jakiegos klefa. Ale za granicą to troche inaczej wygląda.
wychodzi na to że jedno i drugie. Po tym banie w chinach sie popierdoliło dobrze z kannabinoidami. Wiekszosc vendorow ma w dupie co sprzedaje, nazwa brzmi jak kanna to leci na sklep. nie szkodzi ze nieaktywne.
człowieku a jak zamawiales x lat temu dopki i było napisane "nie do spozycia" to tez nie spozywales? XDDDDDDDD oczywiscie ze probka jako standard anlityczny do badan laboratoryjnych. co ci mają napisac proszek do sypania do nosa urwa? XD
Taka jest reguła - produkt powinien byc ta rzecza jaka jest opisana na stronie produktu. Co to za debilny poymsl zeby bylo inaczej? Ja rozumiem że ta branza jest cięzko popierdolona ale bez przesady.
Dużo sklepów nie podaje w ogole wzorow substancji, w tym sklepy od nas z forum. Tutaj wysilili sie podać IUPAC. Dlaczego mam nie zalozyc, że to nie jest niby wzór tego co sprzedaja? Badzmy poważnil. Kazdy powazny sprzedawca jebanej chemii gospodarczej tego typu powinien dokladnie pisac co sprzedaje. No u nas nie ma tkiego rozstrzału z wybrem chemikaliów to wyjebane w dawanie wzórow nep czy jakiegos klefa. Ale za granicą to troche inaczej wygląda.
(17.11.2024, 14:26)Mglus808 napisał(a): To już nie wiem czy oni kanną mają czy prekursory
wychodzi na to że jedno i drugie. Po tym banie w chinach sie popierdoliło dobrze z kannabinoidami. Wiekszosc vendorow ma w dupie co sprzedaje, nazwa brzmi jak kanna to leci na sklep. nie szkodzi ze nieaktywne.
Cytat:is an analytical reference standard that is structurally similar to known synthetic cannabinoids
człowieku a jak zamawiales x lat temu dopki i było napisane "nie do spozycia" to tez nie spozywales? XDDDDDDDD oczywiscie ze probka jako standard anlityczny do badan laboratoryjnych. co ci mają napisac proszek do sypania do nosa urwa? XD
17.11.2024, 14:47
Po co w ogóle zamawiać produkt wątpliwej jakość z Chin skoro jest dobry vendor dużo bliżej ?
Na tym forum do niedawna najlepszy vendor nie miał ani jednej prawdziwej nazwy a i tak towar był najlepszy więc do nazw podchodzę z dystansem a do tych chińskich vendorow to już w ogóle.
Widać że nie wiedzą co sprzedają chcąc 100euro za sample a później wysyłając ludzia po 5 gram
Na tym forum do niedawna najlepszy vendor nie miał ani jednej prawdziwej nazwy a i tak towar był najlepszy więc do nazw podchodzę z dystansem a do tych chińskich vendorow to już w ogóle.
Widać że nie wiedzą co sprzedają chcąc 100euro za sample a później wysyłając ludzia po 5 gram
17.11.2024, 14:57
Ja tam znam chińczyków którzy nie dość że podają zawsze wzory i wszystko elegancko opisane, to jeszcze wrzucają normalnie papiery z analiz z labo - mieli u nas dział... są poważni chinczycy i tacy co mają wyjebane.
Niektorych produktow w duzych ilosciach i dobrych cenach nei ma w europie.
Niektorych produktow w duzych ilosciach i dobrych cenach nei ma w europie.
17.11.2024, 15:08
(17.11.2024, 14:26)Mglus808 napisał(a): Tak tak bo ja wierzę co oni piszą tam wysłać do labu i wtedy się okaże.Mglus808 też nie raz miałem tak że niby była nazwa ta sama ADB na przykład a tu chuj dostałem te zielone co ma taką pizdę że wgniatalo w asfalt po pierdzie z lufy .. a co do slonia wróci u niego zawsze przyjemnie było
To już nie wiem czy oni kanną mają czy prekurso
17.11.2024, 15:14
Dzejdzej123 bo taka prawda że większość venodrow ma wyjebane na to co sprzedaje ma dobrze robić a im mniej ludzi wie co to jest tym lepiej mniejsza konkurencja