Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
E jednorazówki bez nikotyny
28.07.2024, 17:56
Zna ktoś sklep lub dostawce gdzie są tanie? Bo ja na sklepach znalazłem tylko w cenach ponad 100zl za 8k beznikotynowych.
Dla tych co chcą wiedzieć po co, odpowiedź jest jedna. Rzucanie nikotyny jak i innych substancji to huj, ale gdy wapujesz sobie jedno z porządnym smakiem to łatwiej da się przeżyć chęć na zwykłego papierosa
Dla tych co chcą wiedzieć po co, odpowiedź jest jedna. Rzucanie nikotyny jak i innych substancji to huj, ale gdy wapujesz sobie jedno z porządnym smakiem to łatwiej da się przeżyć chęć na zwykłego papierosa
28.07.2024, 18:40
Kiedyś rzuciłem palenie na miesiąc co było rekordem jak dotąd podczas 20 lat palenia właśnie za pomocą beznikotynowego olejku.
Ciekawostka: "Jednorazowe smakowe e-papierosy są wytwarzane przez producentów z Chin, którzy wprowadzają je na nasz rynek. Nie mogą ich sprzedawać w swoim kraju, ponieważ w Chinach są one zakazane."
Ciekawi mnie dlaczego 😀
Ciekawostka: "Jednorazowe smakowe e-papierosy są wytwarzane przez producentów z Chin, którzy wprowadzają je na nasz rynek. Nie mogą ich sprzedawać w swoim kraju, ponieważ w Chinach są one zakazane."
Ciekawi mnie dlaczego 😀
28.07.2024, 18:58
Ja pierdole... E pety beznikotynowe?
Przecież to absurd 😂
Przecież to absurd 😂
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
28.07.2024, 22:24
kot_kreskowy
Nie palę już długo, ale wydaje mi się, że chodzi o zaspokojenie odruchu samego palenia, kibiety mogą zastapić peta w buzi czymś innym.
Nie palę już długo, ale wydaje mi się, że chodzi o zaspokojenie odruchu samego palenia, kibiety mogą zastapić peta w buzi czymś innym.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.08.2024, 21:30
Wystarczy kupić poda z wymiennym zespołem grzewczym. Zrobić samemu sok na 0 mg i wyjdzie tanioszka niż te jednorazowe gówna.
15.08.2024, 08:57
monio właśnie to napisałem wyżej. Taki Vaporesso Xsros 2,3 to koszt 80-120 zł (zależy od sklepu), plus kartridż (15-20), który w zależności od ilości slodzików w płynie wymieniamy w ciągu 2-4 tygodni. Ja potrafię wykręcać po 700 buchów dziennie i taki kartridż (zespół grzewczy) styka mi na 3 tygodnie. Wxzystko zależy też od płynów.
01.11.2024, 15:20
Jednorazówki bez nikotyny, czy ja wiem czy to takie dobre. Jak dla mnie bez sensu już lepiej kupić sobie e-peta i najmniejszą moc nikotyny typu 3mg są liquidy najmniejsza moc. A jak masz odruch ssania to kup sobie cukierki do ssania czy coś w tym stylu. Te jednorazówki bez nikotyny są chujowe i nie warte pieniędzy.