Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
" Ciśnienie"
ja powiem tak, że pomimo tego, że ostatnio praktycznie nic nie biore to zawsze przy obojętnie jakiej okazji mam kilka specyfików ze sobą
potas / magnez i witaminę C
jak sie tylko coś słabo poczuję czy źle łykam to i zawsze pomaga ( 15-25 min ) i jest po prostu takie w głowie... OK
było parę zjazdów w życiu... a potas zawsze mnie głaskał wtedy.
potas / magnez i witaminę C
jak sie tylko coś słabo poczuję czy źle łykam to i zawsze pomaga ( 15-25 min ) i jest po prostu takie w głowie... OK
było parę zjazdów w życiu... a potas zawsze mnie głaskał wtedy.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
02.11.2024, 21:12
Potas jest bardzo niedocenionym minerałem. Nawet jak nie macie tabsów to taki banan już stawia na nogi.
02.11.2024, 21:21
Na ciśnienie tętnicze potas i magnez dobry. A na ciśnienie do substancji mi pomaga bupropion
03.11.2024, 06:39
Bupropion biorę 300mg rano. Do spania tritico. Doraźnie można zarzucić Naltrekson.
04.11.2024, 09:18
Największe ciśnienie mam po 3cmc nic nie robię jak nie mam poprostu zajmuje się tym co sprawia mi radość a może coś znajdę a może coś porobie lub poprostu poleżę
04.11.2024, 09:52
Jesli zaczynam jesc temat i nie mam na niego wiecej kasy - brzmi to banalnie, ale po prostu sie z tym godze, ze nie jestem w stanie go ogarnac wiecej w najblizszym czasie. Dzieki temu, gdy koncze temat, to zaczynam myslec o planie na dobra regeneracje, zamiast dopiero godzic sie z faktem, ze nic sie nie ogarnie
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.