Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
23.10.2024, 17:38
150 mg Pregi przed 4mmc i w porównaniu do fazy bez mam dużo mniej mimowolnych ruchów. Bez pregi tak ruszałem gębą że mam odcisniętę zęby na ustach od środka, a z pregą większa kontrola a i nie czuje jakoś żeby pregabalina psuła lot
31.10.2024, 14:02
Jedyny mix jaki wale to benzo z piwkiem. Oczywiście żeby nie było nikogo nie namawiam na takie mixy każdy ma swój rozum.
03.11.2024, 07:00
A co myślicie o mixie 3MMA z Nepem?
3MMA oral bombka i na wejściu sniff Nepa.
3mma to typowo serotonina z małą ilością stymulacji więc myślę że dobrze w takim mixie powinno się to sprawić.
Nawet w vapo razem z Nepem może by szło..
Próbował ktoś już?
3MMA oral bombka i na wejściu sniff Nepa.
3mma to typowo serotonina z małą ilością stymulacji więc myślę że dobrze w takim mixie powinno się to sprawić.
Nawet w vapo razem z Nepem może by szło..
Próbował ktoś już?
03.11.2024, 07:36
TamiZpowrotem 3mma ciężko się vapuje, wiem bo próbowałem. Generalnie nie polecam stima ze stimem, ale to połączenie może nie być takie najgorsze. Mimo wszystko wydaje mi się, że nep mógłby całkowicie przyćmić działanie 3mma. Tak czy siak można spróbować w rozsądnych dawkach.
Test
03.11.2024, 10:07
Rweqerew333 zupełnie bez sensu. Tylko spowodujesz większy potencjał kardiozwaly i prawdopodobnie obniżysz potencjał rekreacyjny obu substancji.
Jak masz obie substancje na raz najpierw zacznij od badań mefa (pobawisz się nim dłużej i o ile nie jesteś wyprany uzyskasz lepsze doznania), a następnie po najlepiej conajmniej tygodniowej przerwie 4cmc, choćby dlatego, że po mefie się szybciej zregenerujesz.
Jak masz obie substancje na raz najpierw zacznij od badań mefa (pobawisz się nim dłużej i o ile nie jesteś wyprany uzyskasz lepsze doznania), a następnie po najlepiej conajmniej tygodniowej przerwie 4cmc, choćby dlatego, że po mefie się szybciej zregenerujesz.
Test
03.11.2024, 10:19
Rweqerew333 wybacz nie doczytałem, ale w zasadzie nic się nie zmienia oprócz substancji. To nawet gorzej 3cmc strasznie wyrabia tolerke. Także dokładnie ta sama sytuacja najpierw mef, potem 3cmc.
Test
03.11.2024, 11:18
Rweqerew333 Jak dla mnie bez sensu mix. Albo walisz 3cmc albo mefa jedno z dwóch. Po co wgl chcesz to miksować? Co to miałoby mieć na celu?