Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
w**.juklisl*b.**m
30.09.2024, 17:01
Ktos zamawial ostatnio u nich ? bo nie wiadomo czy ten mitoman wgl cos odebral... wiem , ze sklep jest juz troche na rynku,ale jak sytuacja wyglada teraz ?
30.09.2024, 18:41
Z hexenem to ja za pan brat zylem, ale w takie bajki ze Nep mocniejszy od Hexa to ja nie uwierze... Ale czego my oczekujemy po opinii osoby ktora twierdzi stary Pententdron jest mocniejszy od obecnego Nepa
Po dawce 0.2 Hexenu dla osoby nawet doswiadczonej to jest juz gruby wjazd Kardio (mowie to z doswiadczenia) ktory trzeba okielznac zeby cala faza nie spelzla nam na probie regulowania oddechu.
400mg nepa... u innego vendora zajebal tyle samo to mial kardiozwale XD
Po dawce 0.2 Hexenu dla osoby nawet doswiadczonej to jest juz gruby wjazd Kardio (mowie to z doswiadczenia) ktory trzeba okielznac zeby cala faza nie spelzla nam na probie regulowania oddechu.
400mg nepa... u innego vendora zajebal tyle samo to mial kardiozwale XD
14.10.2024, 16:38
Wysłali mi sample.
Nep bardzo mocny! Jeden z najmodniejszych jakie próbowałem. 50mg naprawdę mocno wjeżdża! Żadnej kardiozwały ani schiz.
6apb genialne. Jak najlepsze sorty za czasów legala.
3MMA to jakiś geniusz RC. Ciężko mi porównać do czegoś ale daje dużo euforii i fajna stymulację. DziAla długo. Można całować!! Genialna substancja.
Teraz poszło zamówienie i jak narazie wszystko sprawnie. Polecam!!
Nep bardzo mocny! Jeden z najmodniejszych jakie próbowałem. 50mg naprawdę mocno wjeżdża! Żadnej kardiozwały ani schiz.
6apb genialne. Jak najlepsze sorty za czasów legala.
3MMA to jakiś geniusz RC. Ciężko mi porównać do czegoś ale daje dużo euforii i fajna stymulację. DziAla długo. Można całować!! Genialna substancja.
Teraz poszło zamówienie i jak narazie wszystko sprawnie. Polecam!!
21.10.2024, 17:31
Zgadza się, ale MDPHP nie jest określony jako w postaci tabletek, w przeciwieństwie do innych produktów, i jest sprzedawany na gramy, a nie na sztuki. Według tego, co zostało zadeklarowane, jest to „zwykły” MDPHP Freebase, którego nikt inny nie ma. W każdym razie wkrótce się dowiemy.
03.11.2024, 07:04
Czy ktoś wgl ma kontakt ze sklepem?
Bo Jana trzech maili atakowałem na przełomie tygodnia i na żaden nie dostałem odpowiedzi.
Gdzie tydzien temu Vendor normalnie jeszcze odpisywał.
Ktoś coś wie?
Bo Jana trzech maili atakowałem na przełomie tygodnia i na żaden nie dostałem odpowiedzi.
Gdzie tydzien temu Vendor normalnie jeszcze odpisywał.
Ktoś coś wie?
03.11.2024, 07:28
TamiZpowrotem vendor legitny, to główny lab, z którego vendorzy ściągają parę odczynników. Pisz do nich aż Ci odpiszą, każdy w tym biznesie może nagle zniknąć, więc zamawiaj dopiero jak odpiszą. Z tego co wiem nie aktualizują stanow magazynowych także to juz jest troszkę podejrzane. Tak czy siak nie zamawiaj jak nie ma kontaktu.
Test
03.11.2024, 12:44
Nie no spoko,. rozumiem. Nic nie zamawiam. Po prostu przymierzałem się do tego. Ale kontaktu brak więc odpuszczam.
04.11.2024, 18:57
Ok odpisał.
Na dniach zdam recki z
MDPHP
3MMA
2MMC
NEP
NEP w tabletkach
2fdck
6apb
Na dniach zdam recki z
MDPHP