Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie zaczynaliście z rc
26.10.2024, 12:51
U mnie to wygladąlo tak. Problemy rodzinne w domu wyprowadzka duzo nerwów kłótni. Któregos wieczoraj przy piwku kolega wyciągnoł antka i sie zaczeło póżniej leciał głównie krysztal az do wyjazdu za granice tam tylko antek swoją drogą temat był prima. Teraz miałem długą przerwe i zeby pewnie nie ciąg tramadolu i skutki jego odstawienia to nie szukał bym rc a tak to jestem tutaj witam xd
27.10.2024, 13:53
W akademiku Co ja zajebalem wtedu to nie wiem ale trzymalo 2-3h a zjazd nie do wytrzymania
27.10.2024, 21:41
U mnie przez Escobara xD. Odwiedziłem lata temu znajome strony i mnie na wspomnienia wzięło, więc chciałem sobie umilić czas. Zostało do dzisiaj xD
28.10.2024, 23:23
No na pewno dobrze klepie ale wyobraź sobie mieć pierwsze doświadczenie turbiarskie akurat tą drogą xD
04.11.2024, 03:38
W Holandii, dopiero w tym roku w sumie (choc i tak niejeden rcek byl pewnie zjedzony juz dawno z ulicy), a cpam lacznie od 6 lat, najpierw probowalem 5-MAPB i 2FA w plynie, ale zwala jak chuj po tych gownach, wiec zapomnialem o tym i po paru miesiacach jako ketonowa dziewica kupilem 2mmc w krysztale, no i polubilem bardzo
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.