Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
Przetestowano 500g NEP 💎
Produkt zachowuje swoją wytrzymałość i jakość (test trwał 2 miesiące).
Różnice pojawiały się dopiero podczas waporyzacji (niektóre części produktu miały inny kolor na szkle - zielony, czarny) - stało się to w przypadku 5g/500g
💉- 10/10
👃🏼- 10/10
🚬- 9/10
Przechowuje się go w pomieszczeniu o temperaturze maksymalnie 5°C. Test przeprowadziło 5 osób z wieloletnim doświadczeniem w kategorii katynonów.
• Wszyscy oceniają na 10/10 ✍🏼
Do czasu pojawienia się nowego NEP-a odkładam pozostałe 500g, bo to naprawdę arcydzieło.
Miałem NEP od wielu dostawców. Ten długo niedostępny produkt oceniam jako bardzo udany 👍🏼
Produkt zachowuje swoją wytrzymałość i jakość (test trwał 2 miesiące).
Różnice pojawiały się dopiero podczas waporyzacji (niektóre części produktu miały inny kolor na szkle - zielony, czarny) - stało się to w przypadku 5g/500g
💉- 10/10
👃🏼- 10/10
🚬- 9/10
Przechowuje się go w pomieszczeniu o temperaturze maksymalnie 5°C. Test przeprowadziło 5 osób z wieloletnim doświadczeniem w kategorii katynonów.
• Wszyscy oceniają na 10/10 ✍🏼
Do czasu pojawienia się nowego NEP-a odkładam pozostałe 500g, bo to naprawdę arcydzieło.
Miałem NEP od wielu dostawców. Ten długo niedostępny produkt oceniam jako bardzo udany 👍🏼
Wczoraj, 01:05
U Escobar musi sie zgadzać (jak już pisałem kiedyś) kilka rzeczy, tj, jakość, ilość, cena hurt - cena detal.
Pewnie jeszcze inne względy.
Zakładam, że to jest kwestia bardziej złożona, a nie "widzimisię" Escobar.
Tak to wygląda w mojej ocenie sprawa powrotu NEP'a do Pablo.
Pewnie jeszcze inne względy.
Zakładam, że to jest kwestia bardziej złożona, a nie "widzimisię" Escobar.
Tak to wygląda w mojej ocenie sprawa powrotu NEP'a do Pablo.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wczoraj, 02:39
Na rynku są dostepne NEPy tak na szybko oglądając oferty zza wielkiego ocenau internetu
Ale Escobar jak już Czeslawo wspomniał - dba bardzo o jakość - nie pamiętam kiedy forum narzekało, że coś nie klepie albo jest ujowe.
Tutaj mamy tylko prima sorty... które jak po niektórych odczynnikach można zauważyć, schodzą tak, że wiekszość ludzi już nie zdąża sobie zamówić... ot taki urok prima sortów.
Z pewnością niedługo cos się pojawi... nie bez powodu vendor trzyma jeszcze tę opcję w codziennych ogłoszeniach prasowych.
Ale Escobar jak już Czeslawo wspomniał - dba bardzo o jakość - nie pamiętam kiedy forum narzekało, że coś nie klepie albo jest ujowe.
Tutaj mamy tylko prima sorty... które jak po niektórych odczynnikach można zauważyć, schodzą tak, że wiekszość ludzi już nie zdąża sobie zamówić... ot taki urok prima sortów.
Z pewnością niedługo cos się pojawi... nie bez powodu vendor trzyma jeszcze tę opcję w codziennych ogłoszeniach prasowych.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
Wczoraj, 02:55
No są dostępne NEPy w partnerskich i nawet jeden z Polski dołączył.
Ja myślę że tu bardziej chodzi o cenę i kraj wysyłki + zaufanie do Esco niż to ciśnienie na tego NEPa
I dobrze, powinniśmy wspierać swoich rodzimych vendorów w pierwszej kolejności.
Nie chce mi się wierzyć, żeby każdy miał coś na tyle innego żeby nie pochodziło ludziom.
Schodzić schodzi ale szybciej zejdzie jak masz na magazynie 1kg niż 50kg
Ja myślę że tu bardziej chodzi o cenę i kraj wysyłki + zaufanie do Esco niż to ciśnienie na tego NEPa
I dobrze, powinniśmy wspierać swoich rodzimych vendorów w pierwszej kolejności.
Nie chce mi się wierzyć, żeby każdy miał coś na tyle innego żeby nie pochodziło ludziom.
Schodzić schodzi ale szybciej zejdzie jak masz na magazynie 1kg niż 50kg
1 godzinę temu
Dobra a teraz pytanie trochę z innej strony, kto wie gdzie jest sort nepa chociaż zbliżony do tego od Eskobara ? Sprawdziłem już dwa z cebulki i chuja nawet e połowie tak dobre nie były