Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dbasz o swoje flaczki? 04/11/24
04.11.2024, 20:30
Metamorfoza
04.11.2024, 21:09
Jaram tyle że nie wiem co gadam a tak to na spokojnie jem i śpię czasem jakiś spacer dla otworzenia umysłu
05.11.2024, 01:15
Oczywiście! Kto pije i pali ten nie ma robali i tej też metody profilaktyki się trzymam na codzień.
05.11.2024, 01:16
Co serdecznie mogę polecić to kefirek i kocankę piaskową
jedno uzupełnia florę bakteryjną jelit, a drugie działa dobrze na woreczek żółciowy i wątrobę usprawniając powrót do poprawnego funkcjonowania jelit
jedno uzupełnia florę bakteryjną jelit, a drugie działa dobrze na woreczek żółciowy i wątrobę usprawniając powrót do poprawnego funkcjonowania jelit
05.11.2024, 08:38
Staram się, ale zdecydowanie za mało.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
05.11.2024, 08:41
ja normalnie jem i pije jak se lece. ni mam jakichś problemow
prostuj się kurwo
05.11.2024, 18:10
od czasu abstynencji od mefa ( od kwietnia ) dbam o siebie,
nie pije alko - no chyba że ... towar wjezdża
nie palę - no chyba że ... towar wjeżdżał
jem zdrowo - no chyba że ... towar wjeżdża
biegam regularnie, codziennie - no chyba że ... towar wjeżdża
śpię regularnie, no chyba że ...
nie pije alko - no chyba że ... towar wjezdża
nie palę - no chyba że ... towar wjeżdżał
jem zdrowo - no chyba że ... towar wjeżdża
biegam regularnie, codziennie - no chyba że ... towar wjeżdża
śpię regularnie, no chyba że ...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
10 godzin(y) temu
standardowo wlatuje jakas pizza lub burger najpierw, jesli substancja byla brana oral, to rowniez do tego coca cola zwykla, jak sniffem to zero, po tym jakas czekolada mleczna np z milki pol, czasem cala na raz, zazwyczaj po tym 2h sie krece w lozku z bolu brzucha, ale ja jestem pewnego rodzaju masochista, a poza tym jest to najlepsza metoda na oczyszczenie zoladka z reszty mefa/klefa wedlug naukowca z polnocnej virginii pana nightmaresa, bo jak chlusnie woda z dupy, to tylko swist! przeczyszczone raz dwa
a tak na powaznie teraz XD nie robie nic, bo tak jak cpam od 6 lat, tak nigdy nie odczulem zadnych problemow z zoladkiem lub jelitami
a tak na powaznie teraz XD nie robie nic, bo tak jak cpam od 6 lat, tak nigdy nie odczulem zadnych problemow z zoladkiem lub jelitami
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę