Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
04.11.2024, 00:18
Nie chcę wywoływać kontrowersji, ale uważam, że DESIGNER-CHEMS.COM wypełnia swoje produkty wypełniaczami.
Niedawno złożyłem zamówienie na kilka produktów. Myślę, że alfa są w porządku, baza jak zawsze pachnie spermą. Ale na przykład 6-APB nie wydaje się zbyt sympatyczny, o-dsmt to granulowany proszek z mieszaniną bieli i szarości i jest silniejszy niż o-dsmt firmy Rechem**, który ma własną analizę laboratoryjną, gdzie pasuje do tego, czym jest i to to czysty biały proszek.
I najlepsze.
Myślę, że 3-fma zmieszano z katynonami... Wśród żółtego proszku 3-fma wypada dość duży kryształ. Myślę, że to Nep lub 2 mmc. Jutro zamienię to na proszek i wdycham dla potwierdzenia. Życz mi szczęścia.
Niedawno złożyłem zamówienie na kilka produktów. Myślę, że alfa są w porządku, baza jak zawsze pachnie spermą. Ale na przykład 6-APB nie wydaje się zbyt sympatyczny, o-dsmt to granulowany proszek z mieszaniną bieli i szarości i jest silniejszy niż o-dsmt firmy Rechem**, który ma własną analizę laboratoryjną, gdzie pasuje do tego, czym jest i to to czysty biały proszek.
I najlepsze.
Myślę, że 3-fma zmieszano z katynonami... Wśród żółtego proszku 3-fma wypada dość duży kryształ. Myślę, że to Nep lub 2 mmc. Jutro zamienię to na proszek i wdycham dla potwierdzenia. Życz mi szczęścia.
04.11.2024, 13:57
To jest legalne. Wreszcie produkty docierają. I wydają się być dobre. Ale wygląda na to, że ma tendencję do szaleństwa z niektórymi nadzieniami.
Dzisiaj wyjąłem kamień, który znalazłem w 3-fma (jeden z kilku mieszanych kryształów), zmiażdżyłem go i zrobiłem linię.
Potwierdzam, że jest to NEP.
Nie mówię, że zawsze to robię. Może nie zostało mu już zbyt wiele 3-fma. Ale kiedy surfowałem po Internecie, facet na Rc-sce... (forum) oznaczył to jako Unikaj tego dostawcy. Chociaż René nie jest zbyt zdrowy psychicznie, że tak powiem...
Dzisiaj wyjąłem kamień, który znalazłem w 3-fma (jeden z kilku mieszanych kryształów), zmiażdżyłem go i zrobiłem linię.
Potwierdzam, że jest to NEP.
Nie mówię, że zawsze to robię. Może nie zostało mu już zbyt wiele 3-fma. Ale kiedy surfowałem po Internecie, facet na Rc-sce... (forum) oznaczył to jako Unikaj tego dostawcy. Chociaż René nie jest zbyt zdrowy psychicznie, że tak powiem...
This sellers mdpihp is mdpihp but very weak mdpihp. This sellers mdphp powder is dipentylone. I read what the lab results said, "they" tested both of these from his september supply (i think)
Thought u guys would like to know.
Thought u guys would like to know.
07.11.2024, 23:20
Czym tutaj aktualnie dolatują gołębie? Czy pakowanie jest solidne? Bo na żółte paczkomaty oni nie wysyłają aktualnie?
08.11.2024, 09:30
Wysyłka na paczkomaty bierz od Escobara np bo wysyła
- ja nie preferuje dostaw do domu na moj adres
- Przypał jak chuj
08.11.2024, 11:15
Tak od designera normalnie dochodzi wszystko tylko weź najdroższą wysyłkę za 20 e
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca