Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanka 3cmc z ?
27.10.2024, 12:40
Masz prawo do takiego zdania, i takie podejścia...
tak samo jak ja mam do swojego...
chociaż w przypadku przesadzania z alkoholem zgadzam się z Tobą w 100% - zło i niepotrzebne niszczenie sobie życia!
tak samo jak ja mam do swojego...
chociaż w przypadku przesadzania z alkoholem zgadzam się z Tobą w 100% - zło i niepotrzebne niszczenie sobie życia!
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
06.11.2024, 01:43
3cmc to z butelką wody, może być gazowana nawet i pilnować, żeby sie nie odwodnić za bardzo xd
08.11.2024, 12:46
3cmc z BDO było całkiem ciekawe, odrobina bo bodajże 1ml bdo zwyczajnie zamieniła sztywny i mechaniczny stan jaki towarzyszy 3cmc w coś bardziej płynnego, rzekł bym nawet że bliższemu 3mmc no a drugą rzeczą jaką wystąpiła była niechęć do 3cmc ale na szczęście był Nep, który w bezpiecznej dawce(20mg) bo nie miałem pojęcia jak zareaguje z bdo.
Ale ze to nie temat o Mixach Nepa tylko 3cmc to nie będę tego wątku rozwijał.
3CMC chyba co najwyżej z 4cmc, żebyśmy mieli farbowane 4mmc
Ale ze to nie temat o Mixach Nepa tylko 3cmc to nie będę tego wątku rozwijał.
3CMC chyba co najwyżej z 4cmc, żebyśmy mieli farbowane 4mmc
08.11.2024, 22:18
(08.11.2024, 12:17)DarkSonia napisał(a): ok nonoanon miało być śmiesznie a dałeś chyba najlepszego mixa, masz superpunkt bo rzeczywiście 3CMC odwadnia w---pierony
No to akurat miało być tak pół żartem pół serio ;d Nie jestem fanem miksowania katynonów z innymi substancjami, bo one same w sobie dają sporo frajdy, a jak za mało to zawsze można dorzucić.
PS. do wody można dodać cytryny i miodu, będzie jeszcze lepszy miks z 3cmc jak coś