Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy ktoś rozpoznaje
11.11.2024, 13:34
(11.11.2024, 10:32)Lifeisbrutal napisał(a): No to 3cmc raczej nie jest mi to wygląda na jakąś fete no, ale rentgeena w oczach nie mam. XDD
Zresztą nie rozumiem was jak możecie brać coś z ulicy i nawet nie spytać co to jest? Dla mnie to by było pierwsze pytanie po spotkaniu z dillerem drugie to cena.
Ja kojarzę takich co parę lat ćpają a są przekonani że napierdalają cały czas mefedron. Dla nich to jest tylko mefedron
Nie ma żadnych klefedronów tylko mef.
Raz zarzuciłem linkiem do forum aby się trochę zaznajomili z tematem ale to nie dla nich :p lepiej brać kryształa 80/g , kryształ. A nie jakiś klefedron
11.11.2024, 15:04
(11.11.2024, 09:11)Nightmares napisał(a): Jak to nawet krysztal nie jest, tylko polak z majtasow za 4 dyszki
Nightmares równie dobrze może to być wszystko dopóki na hromatograf nie wjedzie ja to już widziałem nawet cbd w cali pakach nie wszystko złoto co się świeci nie wszystko bamba co się pali jak to mówił bob one teraz tych wynalazków a czasem na strecie 10 razy przekopane zanim to dostaniesz ale fakt faktem wyglada jak soczysty scierwian
11.11.2024, 16:06
Dla mnie to jest paranoja jak po tylu latach ćpania co ćpała nie potrafi rozróżnić czy to feta czy to klef. XD
Takich rzeczy się nie zapomina jak działają jedynie odczucia po przerwie mogą być mocniejsze. Ja gdyby ktoś mnie obudził o 2 w nocy i kazał zajebać to od razu bym mu powiedział czy to feta czy to klef.
Takich rzeczy się nie zapomina jak działają jedynie odczucia po przerwie mogą być mocniejsze. Ja gdyby ktoś mnie obudził o 2 w nocy i kazał zajebać to od razu bym mu powiedział czy to feta czy to klef.
11.11.2024, 16:27
Alfica :p
Trzeba zobaczyć na żywo żeby stwierdzić co to. Zobaczyć jak się kruszy, spróbować, zobaczyć czy się pali
Trzeba zobaczyć na żywo żeby stwierdzić co to. Zobaczyć jak się kruszy, spróbować, zobaczyć czy się pali
11.11.2024, 16:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2024, 16:34 przez Lifeisbrutal.)
Inferno Wątpię, że to alfa tym bardziej z ulicy. Zresztą pisała, że to delikatny zapach chemiczny jest. A alfa zwyczajnie jebie na pół chaty. XD
11.11.2024, 16:43
hm... pobafmy się w eksperta ( którym nie jestem )
zwykle kryształ jest... kryształowy ( w wiekszości, bynajmniej się ze szpachlową papą nie spotkałam )
bardziej to pod fetke podchodzi no i magiczne 40 mg już go robi.
Daje kopa jak napisał więc zakłądam że chodzi o stima, więc znowu ukłon w stronke fetki
zawsze to podobne do gładzi ... jesli to nie fejk zajawka na topic, to stawiam na fetkę
zwykle kryształ jest... kryształowy ( w wiekszości, bynajmniej się ze szpachlową papą nie spotkałam )
bardziej to pod fetke podchodzi no i magiczne 40 mg już go robi.
Daje kopa jak napisał więc zakłądam że chodzi o stima, więc znowu ukłon w stronke fetki
zawsze to podobne do gładzi ... jesli to nie fejk zajawka na topic, to stawiam na fetkę
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM