Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy ktoś rozpoznaje
11.11.2024, 16:58
no mówi - nie znaczy że tak jest - paczę tylko na foto
40mg to by go tylko chyba nep z ogólnie dostepnych środków ogarnął
ale nigdy takiej papy nepa nie widziałam
40mg to by go tylko chyba nep z ogólnie dostepnych środków ogarnął
ale nigdy takiej papy nepa nie widziałam
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
11.11.2024, 17:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2024, 17:10 przez Lifeisbrutal.)
Inferno Ona już nie wie co to kryształ a co to grudy. To co widzę na zdjęciu to dla mnie grudy, ale co to dokładnie jest tego nie wiem, zapewnie jakiś stim skoro ją wyjebało po 40mg. Nikt ze zdjęcia wróżyć nie będzie.
11.11.2024, 17:13
Trochę zabawna sytuacja, że ktoś kupuje coś, nie wie nawet co kupuje i dopiero po zakupie kmini, co ostatecznie kupił Idealny, mało wymagający kupujący w dzisiejszych trudnych czasach.
11.11.2024, 17:26
Skąd wiesz że to Krystian ?
Dostałeś to w takiej formie ? w proszku już rozmielone ?
Jeśli tak to już to jest podejrzane że było z czymś mieszane , tym bardziej na streecie. Nie wziął bym takiego "kamienia" z ulicy
Ciężko będzie wytypować co to jest po zdjęciu.
Dostałeś to w takiej formie ? w proszku już rozmielone ?
Jeśli tak to już to jest podejrzane że było z czymś mieszane , tym bardziej na streecie. Nie wziął bym takiego "kamienia" z ulicy
Ciężko będzie wytypować co to jest po zdjęciu.
11.11.2024, 20:52
jak nie futer to trochę jak apihp wygląda, ale ciężko stwierdzić ze zdjęcia xd
11.11.2024, 21:28
Taki post juz kiedyś nie był albo podobny? Nie wiem jakies to dziwne na oko to wszystko może być 🤭
3cmc też by mogło to być po prostu kamień zanieczyszczony i biały jest a nie przezroczysty.
Ale nie zgadza się to z tym że to 3cmc bo 40mg robi speedująco więc to raczej trójeczka nie jest.
Też myślałem że to Alfa-PIHP bo wygląda identyko ale zapach zaś się nie zgadza. Nie wiem, może i rzeczywiście to kret jest a my tu domysły
Dobra może my mieliśmy zgadnąć do jakiego banku to karta a nie jakieś kryształy
Ale nie zgadza się to z tym że to 3cmc bo 40mg robi speedująco więc to raczej trójeczka nie jest.
Też myślałem że to Alfa-PIHP bo wygląda identyko ale zapach zaś się nie zgadza. Nie wiem, może i rzeczywiście to kret jest a my tu domysły
Dobra może my mieliśmy zgadnąć do jakiego banku to karta a nie jakieś kryształy