Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy antyvirus na telefon
25.06.2022, 14:31
oczywiscie takiza darmo, ale moze byc w cenie 4 paka nawet jak bedzie o wiele lepszy
chyba mam wirusa, bo wiele czynnikow na to wskazuje
chyba mam wirusa, bo wiele czynnikow na to wskazuje
25.06.2022, 14:49
Mi ostatnio i żonie w tym samym czasie sie telefonu wyłączyły i zresetowały do ustawień fabrycznych
Z tych najlepszych i nie do zmodowania (instalka za free) trzeba zapłacić to mogę polecić adlock, to bloker wszystkich złośliwości które czają się w sieci.
Testowałem traiala i jest ok. kosztuje 7pln/ miesiąc na rok, albo 3.5pln/miesiąc na 5 lat.
Ja mam customowy system mam blokera wbudowanego w sam kernel wiec nie potrzebuje ale możesz triala pobrać i zobaczyć
Aj jak se z*******ś czymś tel to wejdz w recovery mode i zrób wipe dalvik art cache, cache
Nie ma czegoś takiego jak dobrze działająca pełna apka za free, nawet developer działający na zasadzie open source(robi to za free z pasjii i udziela kod publicznie na githubie) robiący cokolwiek czy apke czy przebudowa kodu zódłowego czy jakiś fix pod dany model fona oczekuje czegoś w zamikan ale to twoja decyzja czy go wesprzesz czy nie. Najczęściej są to datki przez paypala albo pomoc w innej sprawie innego developera
Testowałem traiala i jest ok. kosztuje 7pln/ miesiąc na rok, albo 3.5pln/miesiąc na 5 lat.
Ja mam customowy system mam blokera wbudowanego w sam kernel wiec nie potrzebuje ale możesz triala pobrać i zobaczyć
Aj jak se z*******ś czymś tel to wejdz w recovery mode i zrób wipe dalvik art cache, cache
Nie ma czegoś takiego jak dobrze działająca pełna apka za free, nawet developer działający na zasadzie open source(robi to za free z pasjii i udziela kod publicznie na githubie) robiący cokolwiek czy apke czy przebudowa kodu zódłowego czy jakiś fix pod dany model fona oczekuje czegoś w zamikan ale to twoja decyzja czy go wesprzesz czy nie. Najczęściej są to datki przez paypala albo pomoc w innej sprawie innego developera
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
27.06.2022, 15:26
Malwarebytes najlepszy za free. Znajduje wiele razy różne trojany itp. gdzie antywirus normalnie tego nie widzi.
27.06.2022, 16:25
Ja kiedyś miałam Avast ale zawsze tel miałam czysty więc nie mogę powiedzieć nic więcej xD
Robię kwa kwa jak kaczka