Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fałszywie dodatnie katynony?
11.11.2024, 22:17
Czy wiesz, czy katynony dają wynik pozytywny w przypadku amfetaminy lub kokainy w przydrożnym teście na obecność narkotyków?
12.11.2024, 21:05
Po co Ci ta wiedza? Fałszywie dostanie wyniki na amfetamine dają Ci już psychotropy np tradozon lub bupropion. Dokładnie można zbadać tylko spektometria mas.
Tam, gdzie mieszkam, robią testy na obecność narkotyków na drodze i mogą dać pozytywne wyniki do 3 lub 4 dni po spożyciu.
Używają testu opartego wyłącznie na 6 substancjach na bazie konopi indyjskich, amfetaminie, kokainie, opioidach, benzo i kilku innych. Ale nie jestem pewien, czy szukają katynonów, dlatego myślę, że można to wykryć jako fałszywie dodatni wynik w przypadku amfetaminy. Mówię coś głupiego?.
Używają testu opartego wyłącznie na 6 substancjach na bazie konopi indyjskich, amfetaminie, kokainie, opioidach, benzo i kilku innych. Ale nie jestem pewien, czy szukają katynonów, dlatego myślę, że można to wykryć jako fałszywie dodatni wynik w przypadku amfetaminy. Mówię coś głupiego?.
13.11.2024, 04:38
Mnie wiele razy wychodziła amfetamina - mam ulotkę zawsze przy sobie od bupropionu