Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po alfe
20.11.2024, 18:19
Alfa pvp jest na Ukrainie w normalnych cenach które dobrze znamy niby blisko a jednak daleko, większość tak na miejscu tylko działa na te dead dropy tylko u nich to jest bardziej rozwinięte narko taxi itp kurierzy. Druga sprawa to ta cyrylica, czasami nawet Google tłumacz nie daje rady ale może jakoś by się z kimś można było dogadać tylko nie można udostępniać sklepów nie z forum
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
27.11.2024, 19:25
Ale z Ukrainy nie idzie wysłać paczki do Polski a granicę są ostro trzepane, także tak blisko a tak daleko Tz napewno jakoś da się przewieźć ale ja nie mam zamiaru ryzykować przemytu.
Bolek ma niby a-php ale ja nie jestem przekonany do tego sklepu tym bardziej że ceny tam kosmiczne to trzeba by wsiąść trochę więcej żeby ceny były w miarę dostępne ale to tym bardziej do mnie nie przemawia wysłać tam jakiś większy hajs.
Może ktoś znalazł a-pvp albo chociaż a-Pihp u jakiegoś zagranicznego vendora ja szukam codziennie i znalazłem już masę takich vendorow ale jak pytałem tu na forum o dany sklep i patrzałem opinie na truspilot to wszystko to wałek.
Bolek ma niby a-php ale ja nie jestem przekonany do tego sklepu tym bardziej że ceny tam kosmiczne to trzeba by wsiąść trochę więcej żeby ceny były w miarę dostępne ale to tym bardziej do mnie nie przemawia wysłać tam jakiś większy hajs.
Może ktoś znalazł a-pvp albo chociaż a-Pihp u jakiegoś zagranicznego vendora ja szukam codziennie i znalazłem już masę takich vendorow ale jak pytałem tu na forum o dany sklep i patrzałem opinie na truspilot to wszystko to wałek.
27.11.2024, 19:35
Tak dla ścisłości robisz „przemyt” za każdym razem gdy zamawiasz pakę, co prawda wewnątrzwspólnotowy bo zamawiasz z krajów unii i dlatego tak łatwo to idzie.
Ukraina nie jest w uni ani Schengen a dodatkowo jest tam wojna więc wiadomo że granice ostro trzepane i też trzeba wiedzieć że nie bez powodu jest tam wszystko co najlepsze(najmocniejsze) alfa/mdph
Ukraina nie jest w uni ani Schengen a dodatkowo jest tam wojna więc wiadomo że granice ostro trzepane i też trzeba wiedzieć że nie bez powodu jest tam wszystko co najlepsze(najmocniejsze) alfa/mdph
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca