Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
20.11.2024, 22:44
Według mnie póki co jest to najlepszy sklep.
Najszybsza wysyłka i najlepsze pakowanie.
Kontakt też szybki.
Jako że wylądował kolejny gołąb - to zdaje relację.
Najszybsza wysyłka i najlepsze pakowanie.
Kontakt też szybki.
Jako że wylądował kolejny gołąb - to zdaje relację.
21.11.2024, 06:31
Najszybsza wysyłka, kontakt bardzo dobry jeszcze zapomniałeś napisać że sorty wyśmienite hahaha...
Nie było mnie kilka msc w temacie, ale myślałem że ten pseudosklepik już dawno upadł, jednak dzięki userom typu janosik, żyje i ma się dobrze...
Nie było mnie kilka msc w temacie, ale myślałem że ten pseudosklepik już dawno upadł, jednak dzięki userom typu janosik, żyje i ma się dobrze...
21.11.2024, 06:39
Ten sklep od dawna jest skreslony u mnie wszystko kuleje u nich chyba że poprawili się
21.11.2024, 06:51
Skoro jeden zjeb sam się przyznał, że dostaje darmowe ćpanie za pozytywne opinie to kto wie czy ten harnaś też pensji ze sklepu nie odbiera xd
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(21.11.2024, 06:31)dzwudziesty napisał(a): Najszybsza wysyłka, kontakt bardzo dobry jeszcze zapomniałeś napisać że sorty wyśmienite hahaha...
Ale oni normalnie działają. Łapią poślizgi - mniejsze lub większe, mają problemy (jak każdy sklep) ale ogólnie to działają dość prężnie.
Wiem, że niektórzy chcą zrobić sklepom po złości ale trzymajmy się faktów.
Jak już gdzieś indziej pisałem, każdy sklep ma coś na sumieniu ale i każdy ma stałych klientów - czy to przez wzgląd na jakość czy cenę więc na tym rynku jak kogoś psy nie złapią to będzie działać dalej.
(19.11.2024, 15:40)horsii napisał(a): Penetrator dobrze że sie przyznałeś - teraz każdy będzie wiedzieć że na twoje entuzjastyczne opinie na temat różnych sklepów które być może zamieścisz w przyszłości, trzeba będzie brać poprawkę
Dla mnie ten sklep jest skreślony bo ciągnie sie za nim smród od dawien dawna - od czasu ich pierwszego sklepu jedwabnyszak który zakończył działalność exit scamem, potem silkmixtures tak samo itd.
Już zapomniałeś jak Dark mnie pojechał na różowym jak napisałem negatywną opinię ?
Tylko ten sklep podkupuje użytkowników towarem ? A post mi pachnie kimś kto chciał sklepowi pojechać.