Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
10 godzin(y) temu
Masz zajebistą ofertę NEP, Butinaca i na kaczkomaty. Jak rozszerzysz jeszcze ofertę później to nie pożałujesz pewnie że przyszedleś tu na forum pozdro
10 godzin(y) temu
No to jutro będzie wesoło coś czuje, moja propozycja to żeby brać pod uwagę konta z minimum 20 reputacji i taka samą ilością postów
7 godzin(y) temu
Witam nowego Vendora
Jeżeli chodzi o propozycję to Alfa i meta będą mile widziane
Jeżeli chodzi o propozycję to Alfa i meta będą mile widziane
7 godzin(y) temu
HighlifeMarket
Informacją o tym, że w piątek „trzeba” być na dziale u Was to nawet nie wiem, czy wiesz, że otworzyłeś „Puszkę Pandory”,
a nawet jak niektórzy mówią „Puszkę z Pandorą”. .
Jedno jest pewne, część ludzi będzie czekało od 0:01 już dziś w nocy, bo wtedy zaczyna się piątek, piąteczek, piątunio.
Bardzo miłe powitanie z Waszej strony.
Informacją o tym, że w piątek „trzeba” być na dziale u Was to nawet nie wiem, czy wiesz, że otworzyłeś „Puszkę Pandory”,
a nawet jak niektórzy mówią „Puszkę z Pandorą”. .
Jedno jest pewne, część ludzi będzie czekało od 0:01 już dziś w nocy, bo wtedy zaczyna się piątek, piąteczek, piątunio.
Bardzo miłe powitanie z Waszej strony.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
7 godzin(y) temu
Żeby odsiać darmozjebów, moim zdaniem vendor powinien wziąć pod uwagę tylko userów z np. minimum 50 postów i 50 reputacji. Bo inaczej to będzie tak jak zwykle - aktywuje się pełno kont co mają jednego posta czy coś, wezmą sample i tyle ich będzie, żadnych opinii ani nic.