Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
Wczoraj, 11:03
Hahaha
Jak to dobrze być w miarę "normalnym"
Szczury nie żebrać sampli
A jak już wyzebracie to przynajmniej recki
Ale co to za recki jak tolerka pewnie taka że XDDDD
Jak to dobrze być w miarę "normalnym"
Szczury nie żebrać sampli
A jak już wyzebracie to przynajmniej recki
Ale co to za recki jak tolerka pewnie taka że XDDDD
Wczoraj, 11:07
Dziczek to jak się zalapie będę mógł powiedzieć że jestem jednym z pewnie niewielu - gdzie ja za niecały miesiąc będzie rok czasu jak nie brałem żadnych takich zabawek
Myślę że tolerancja po takim czasie odpuściła :p
Panie tu nikt nie żebra, tu każdy czeka bo nigdy nie wiadomo o której godzinie będą
Myślę że tolerancja po takim czasie odpuściła :p
Panie tu nikt nie żebra, tu każdy czeka bo nigdy nie wiadomo o której godzinie będą
Wczoraj, 11:21
Dobra już nie siejcie takiego skrajnego defetyzmu, bo jeszcze akcja promocyjna się zakończy, zanim się zacznie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wczoraj, 11:29
Czeslawo dobrze dobrze, dział pobiją, wyświetla się na stronie w aktywnych tematach? No właśnie, więc promocja jest nowego sklepu
Dziczek Ty pisałeś że sklep ma wszystko to samo co inne więc co testować.
No towar testować.
Przecież 3-cmc u tego vendora nie będzie równe 3-cmc które było u innego vendora 1.5 roku temu jak brałem.
No chyba nie jest to mozliwe
A np. czytalem opinie u jednego z partnerów który miał NEP.
NEP jak NEP, no co mogło być nie tak.
Zamówił sobie NEPa a się okazało że dupa. inny zapach, smak, działanie
Dziczek Ty pisałeś że sklep ma wszystko to samo co inne więc co testować.
No towar testować.
Przecież 3-cmc u tego vendora nie będzie równe 3-cmc które było u innego vendora 1.5 roku temu jak brałem.
No chyba nie jest to mozliwe
A np. czytalem opinie u jednego z partnerów który miał NEP.
NEP jak NEP, no co mogło być nie tak.
Zamówił sobie NEPa a się okazało że dupa. inny zapach, smak, działanie
Wczoraj, 11:54
W szczególności ty kocie bo wystarczy zobaczyć na pierwszej stronie kto zadał pierwsze pytanie o sample
Król samplowy jest tylko jeden
Będzie ktoś zamawiać 4mmc i zda opinie?
Król samplowy jest tylko jeden
Będzie ktoś zamawiać 4mmc i zda opinie?
Be objective and honest.
Wczoraj, 11:58
no oczywiście, że będę zamawiała...
ale najpierw chce zobaczyć czy w ogóle jest sens zamawiania czegokolwiek, bo to że sobie sklep widnieje na necie to mi za wiele nie mówi, obrazki towarów też sobie wrzucić mogę i sklep założyć w godzine... nie chcę siać teorii spiskowych więc grzecznie czekajmy co vendor wymyśli aby nas zachęcić do kilogramowych zakupów.
na razie... czekamy.
ale najpierw chce zobaczyć czy w ogóle jest sens zamawiania czegokolwiek, bo to że sobie sklep widnieje na necie to mi za wiele nie mówi, obrazki towarów też sobie wrzucić mogę i sklep założyć w godzine... nie chcę siać teorii spiskowych więc grzecznie czekajmy co vendor wymyśli aby nas zachęcić do kilogramowych zakupów.
na razie... czekamy.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM