Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
22.11.2024, 13:13
@"Inferno" nie to miałem na myśli
Chodzi mi o że jak się dostaje sample to dobre wychowanie nakazuje podziękować i opisać zgodnie z odczuciami
No i kwestia tego że opinia opinii nie równa
Chodzi mi o że jak się dostaje sample to dobre wychowanie nakazuje podziękować i opisać zgodnie z odczuciami
No i kwestia tego że opinia opinii nie równa
22.11.2024, 15:12
Blade12 cmc, bmc, mmc wszystko jest z rodziny katynonów i będzie miało podobny profil w zależności od pozycji podstawnika przy benzenie w strukturze. Tutaj to jest 4bmc więc będzie bardziej profil serotoninowy czy tam euforyczny jak kto woli, ale nie jest on aż tak intensywny w moim mniemaniu. koniec konców najlepiej samemu sprawdzić i porównać, bo ciężko mi określić jak każda osoba to indywidualnie odczuję
22.11.2024, 15:15
Chciałem zwrócić uwagę na brak jednego punktu w regulaminie sklepu - moim zdaniem, a mianowicie przewidywany czas dostawy podany w dniach (np. wysyłka na terenie kraju 3-5 dni), chyba ważny punkt, bo bez niego składasz zamówienie, ale kiedy się go spodziewać???
Trzeba skosztować właśnie o coś bardziej intensywniejszego mi chodzi ,dobre info dzwudziesty