Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Wczoraj, 15:16
Az korci dzis testy robić po 2 miesiacach przerwy ale byłem w pracy chwile ciekawe czy jebnie dobrze
Wczoraj, 15:32
(Wczoraj, 15:16)Szatan69 napisał(a): Az korci dzis testy robić po 2 miesiacach przerwy ale byłem w pracy chwile ciekawe czy jebnie dobrze
po takiej przerwie?
... to chyba oczywiste, że jebnie
( o ile w tym czasie nie doprawiałeś się czarodziejskimi szamańskimi specyfikami )
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
Nagroda od Escobar Dziękuję - w
końcu paczucha odebrana XDD
Speedujaca trójka ,libido na wielki plus, po zaje aniu rajzy jest koncentracja i skupienie.
Nie ma ciśnienia na dorzutkę i jest to dosyć odczuwalne😎 co niewątpliwie jest dużym plusem tego sortu.
Dzięki
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 5 godzin(y) temu przez Ciemnoksieznik.)
(Wczoraj, 14:03)Dziczek napisał(a): Testowane przez szczurów totalnych "nawet dobre"
O jak mnie wkurwiają takie typy, co mają łby przeżarte I grymaszą cokolwiek im nie dasz. Albo chcą ugrać coś na wadze, bo słabe, albo cwaniakują jakich to oni tematów nie ogarniają, a przyjdzie co do czego, to Ci mokrego klefiksa przyniosą, jebiącego nieodparowanym rozpuchem. XD
5 godzin(y) temu
Testowałem tą trójkę bo ziomek dostał rakietę i jest git przewaga euforii zdecydowanie przynajmniej u mnie występowała