Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
20.11.2024, 17:21
helupy i mocniejszych opio raczej nie (mimo ze raz na blackoucie sie zdarzylo xD)
za duzo ziomkow poszlo w piach
za duzo ziomkow poszlo w piach
21.11.2024, 22:32
bieluń, nie chce mieć nigdy styczności z tym ani innym deliriantem. już raz spróbowałem cipacza i nie chce dalej w to brnąć. z opiatami tak samo, ale tu miałem okazję spróbować helupy gdzie jednak nie wjebalem się i nigdy więcej tego nie zrobiłem
Wczoraj, 19:10
Zzbyt długa lista by sie zrobila aby to wszystko spisać dopal serwer mialby zwieche z braku memory,a tego byśmy nie chcieli także aby go nie przeciążyło odpowiem w drugą strone tz. Od zawsze i tak do końca sięgam wyłącznie po niektóre chlory ,stimy, dyso i oflorz wiecznie tlące się gibony
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
Dzisiaj, 01:07
Ten bieluń przypomniał mi że istnieje cała klasa bojowych deliriantów przy których te "naturalne" się chowają. Np EA-3167 i pokrewne środki gdzie pizda może trwać tydzień a dochodzisz do siebie przez miesiąc albo nigdy. No i do tego jak długo do siebie po czymś takim dochodzisz zostało sprawdzone na ehem ochotnikach. Nigdy nie zgłosiłbym się do badań takich miłosiernych środków rozbrajających. Nawet jakby dobrze płacili.