Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
Wczoraj, 15:46
Proszę w wątku głównym sklepu nie spamować i nie spekulować na temat sampli. Vendor nawet nie ropoczął akcji samplowej, a w wątku głównym już było naprodukowane kilka stron na ten temat. Jeśli macie ochotę luźno porozmawiać sobie o sklepie/o samplach ze sklepu, proszę to robić w specjalnie utworzonym do tego wątku: https://dopal.org/showthread.php?tid=4910&page=7 - do którego większość mniej znaczących postów została przeniesiona.
Wczoraj, 17:16
Proponuję zmienić w bannerze na stronie głównej "Weed" na "Fake Weed" czy coś takiego.
Jeden użytkownik już pytał o zamówienie a jak się dowiedział że to Fake to nie chciał bo go to nie interesuje, 3 posty wyżej jest napisane.
Trochę nieciekawie żeby nowi klienci w błąd się wprowadzali - a co gorsze zamówili z myślą że to Weed a przyjdzie Butinaca.
Myślę że niby mały szczegół ale pomoże.
Jeden użytkownik już pytał o zamówienie a jak się dowiedział że to Fake to nie chciał bo go to nie interesuje, 3 posty wyżej jest napisane.
Trochę nieciekawie żeby nowi klienci w błąd się wprowadzali - a co gorsze zamówili z myślą że to Weed a przyjdzie Butinaca.
Myślę że niby mały szczegół ale pomoże.
Wczoraj, 20:09
Kurde, przeoczyłem wejście nowego sklepu na nasz rynek. Życzę udanych transakcji i niebawem na pewno coś zamówię!
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
9 godzin(y) temu
Proponuję dodanie jakiś godzin "pracy" na email, że w tych godzinach vendor będzie na mailu i odpisywał załóżmy pon-sb od 10-18 i może jakiś SESSION zamiast tego maila później trochę?
Lepiej by tak było niż np. otrzymać odpowiedź w nocy czy cokolwiek. No nic to moja propozycja
Pozdro
Lepiej by tak było niż np. otrzymać odpowiedź w nocy czy cokolwiek. No nic to moja propozycja
Pozdro