Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Diabeu666
Wczoraj, 19:18
ja pierdole, jakie to jest żenujące. jakby to napisał jakiś 18-latek narwany to jeszcze pół biedy bo sie wtedy nie ma za dużo rozumu, ale to jest dorosły chłop
aż od komputera wstałem i musiałem to rozchodzić. jakbym napisał do kogokolwiek takie śliskie gówna to potem żadna ilość darmowych narkotyków nie byłaby w stanie sprawić żebym o tym zapomniał.
aż od komputera wstałem i musiałem to rozchodzić. jakbym napisał do kogokolwiek takie śliskie gówna to potem żadna ilość darmowych narkotyków nie byłaby w stanie sprawić żebym o tym zapomniał.
Wczoraj, 19:33
(05.11.2024, 14:12)Nightmares napisał(a): To ten co niby 11 kwasow na raz zarzucal? Pol grama alfy i gram MDPHP na raz i 14 dni nie spal bez plynow?
0.7 a-pihp na raz sam zeżarłem ale byłem po sporej ilości clonów
No weźcie dajcie chłopowi 20-40g dla testów, przecież 1kg zaraz będzie zamawiane, japierdziu jakie żyły 😪
11 godzin(y) temu
No ręce opadają. Frogg was wyjebał jak dzieci. A ten typ to frogg. A teraz go bronicie hahah jakie to jest żałosne dopiero!!! Szok. Rozmowa wyglądala zupełnie inaczej. Ale co Ja wam będę pisał. Chorągiewki jesteście i tyle
11 godzin(y) temu
To jest twoja linia obrony ? Naprawde to wszystko na co cie stac ?
Czyli jednak slusznie zablokowalem sample dla ciebie, zebys nie szantazowal kolejnej osoby
Czyli jednak slusznie zablokowalem sample dla ciebie, zebys nie szantazowal kolejnej osoby
11 godzin(y) temu
( 11 godzin(y) temu)Epsiakos napisał(a): To jest twoja linia obrony ? Naprawde to wszystko na co cie stac ?
A jaka jest Twoja linia obrony?? Prócz bana? Żadna. Bo jestes żałosny człowieku.
A moja linia obrony to fakty które cię kurwa bolą w chuj. I są dla ciebie gorzką pigułka do przełknięcia. I za chuja nigdy do tego się nie przyznasz. I zajebiście. To jakbym strzelił ci hi-tricka. Daj spokój bo to daremne jest. Ojej zablokował mi sample. Bóg 😂😂😂😂🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Tyle sampli miesięcznie lata do mnie że pewnie takich zakupów wielkich nawet nie robisz. Karma swojego malutkie ego tym swoim modem haha
Niekiedy mi naprawdę Ciebie szkoda gościu. Musisz mieć mega przykre życie. A to forum jakoś trzyma cię przy życiu i tuta czujesz się kimś bo pewnie w życiu jesteś nikim. Nie musisz nawet tego posta wrzucać to mi tylko dodatkowo pokaże prawdziwosc tego co napisalem i wiem od dawna 😘🖕🏻
10 godzin(y) temu
APVPKiller Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie.
To co napisales o tych samplach pokazuje tylko jak nisko upadles jako czlowiek, bo niekiedy czytam te twoje wysrywy i widze co tam piszesz.
Ty jestes rasowym cpunem ja po prostu unikam tego zebys nie szantazowal kolejnego Vendora "z Diabuem sie nie zadziera" itp
Co ty myslisz ze ja ci posta nie puszcze ? Czlowiekui cale forum wie kim jestes, wyjebales ludzi na hajs za benzo ktorego nie wyslales, zebrales od ludzi blika bo nie miales siana.
Piszesz bzdury w swoich recenzjach, przytocze chociazby ta o "NEPIE MOCNIEJSZYM OD HEXENU" gdzie jest to nie mozliwe z samego wzoru chemicznego do Nepa.
Jezeli ja jestem nikim, to nie chce wiedziec kim ty jestes bo osoba ktora zarabia uczciwie nie sepi darmochy jak ty i ma wystarczajaco pieniedzy zeby zyc od "10 do 10".
Oskarzaz Collabo ze przez niego masz bana, a kurwa co ty wypisywales w tych wiadomosciach do niego ? No sory cie bardzo, nie odwracaj kota ogonem i zauwazylem ze jak nie masz nic na swoja obrone to stosujesz stara wyrobiona i sezonowana przez siebie metode - Atak personalny.
Gdybys nie pierdolil glupit jak pierdolisz, nie naganial do sklepow ktore wypierdalaja ludzi jak ten od alf ostatni ktory na trust pilot nawet ma ocene 1 i wiekszosc ludzi pisze ze to scam, ale tobie kazdy wszystko wysyla
Zalosny to ty jestes czlowieku, probujesz pokazac kim to nie jestes itp. a jednak wracasz tutaj gdzie nikt cie nie chce i za kazdym razem krecisz afery, jakbys tyle tych sampli dostawal co mowisz to bys tutaj nie wrocil, wiedzac ze kolejny raz zostaniesz zlapany za reke i wyproszony za drzwi.
To co napisales o tych samplach pokazuje tylko jak nisko upadles jako czlowiek, bo niekiedy czytam te twoje wysrywy i widze co tam piszesz.
Ty jestes rasowym cpunem ja po prostu unikam tego zebys nie szantazowal kolejnego Vendora "z Diabuem sie nie zadziera" itp
Co ty myslisz ze ja ci posta nie puszcze ? Czlowiekui cale forum wie kim jestes, wyjebales ludzi na hajs za benzo ktorego nie wyslales, zebrales od ludzi blika bo nie miales siana.
Piszesz bzdury w swoich recenzjach, przytocze chociazby ta o "NEPIE MOCNIEJSZYM OD HEXENU" gdzie jest to nie mozliwe z samego wzoru chemicznego do Nepa.
Jezeli ja jestem nikim, to nie chce wiedziec kim ty jestes bo osoba ktora zarabia uczciwie nie sepi darmochy jak ty i ma wystarczajaco pieniedzy zeby zyc od "10 do 10".
Oskarzaz Collabo ze przez niego masz bana, a kurwa co ty wypisywales w tych wiadomosciach do niego ? No sory cie bardzo, nie odwracaj kota ogonem i zauwazylem ze jak nie masz nic na swoja obrone to stosujesz stara wyrobiona i sezonowana przez siebie metode - Atak personalny.
Gdybys nie pierdolil glupit jak pierdolisz, nie naganial do sklepow ktore wypierdalaja ludzi jak ten od alf ostatni ktory na trust pilot nawet ma ocene 1 i wiekszosc ludzi pisze ze to scam, ale tobie kazdy wszystko wysyla
Zalosny to ty jestes czlowieku, probujesz pokazac kim to nie jestes itp. a jednak wracasz tutaj gdzie nikt cie nie chce i za kazdym razem krecisz afery, jakbys tyle tych sampli dostawal co mowisz to bys tutaj nie wrocil, wiedzac ze kolejny raz zostaniesz zlapany za reke i wyproszony za drzwi.