Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Diabeu666
Wczoraj, 22:22
(Wczoraj, 21:15)APVPKiller napisał(a): No ręce opadają. Frogg was wyjebał jak dzieci. A ten typ to frogg. A teraz go bronicie hahah jakie to jest żałosne dopiero!!! Szok. Rozmowa wyglądala zupełnie inaczej. Ale co Ja wam będę pisał. Chorągiewki jesteście i tyle
Pokaż konkretnie, kto i w którym miejscu broni froga?
Druga kwestia, przecież to Ty naganiałeś na hypku dla chemcollabo do momentu aż nie chciał już wysłać sampli, a teraz pierdolisz, że ktoś jest chorągiewką?
Wczoraj, 22:33
Dyskusje z diabełem nie mają sensu, jest cały czas na bombie (albo najwyraźniej tak mu już zostało) więc nie rozumie co się do niego mówi, poza tym on przeczy sam temu co mówi chwile wcześniej. Poczekajmy aż wrzuci fotkę jak sie napina przed lustrem i wytypowuje osoby którym spuści wpierdol to zaliczymy tzw cykl diabeła 666.
Diabeu - znany z tripów... haha, chyba do szpitala, albo do placówek zdrowia psychicznego.
Znany to jest owszem, ale z innych rzeczy.
Niesamowita osobistość, nie ma co.
Diabeu - znany z tripów... haha, chyba do szpitala, albo do placówek zdrowia psychicznego.
Znany to jest owszem, ale z innych rzeczy.
Niesamowita osobistość, nie ma co.
Wczoraj, 22:41
Dokaldnie dyskusje z nim nie maja sensu...to chory psychicznie czlowiek!!! zrozumta to moderaty szanowne...dajta se spokoj..to jak mowienie do muchy i oczekiwanie iz odpowie, jeszce z sensem;-) bidny dzieciuch dorosly sie odkleil calkowicie i pogubil
Wczoraj, 23:00
(Wczoraj, 22:13)Epsiakos napisał(a): APVPKiller Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie.
To co napisales o tych samplach pokazuje tylko jak nisko upadles jako czlowiek, bo niekiedy czytam te twoje wysrywy i widze co tam piszesz.
Ty jestes rasowym cpunem ja po prostu unikam tego zebys nie szantazowal kolejnego Vendora "z Diabuem sie nie zadziera" itp
Co ty myslisz ze ja ci posta nie puszcze ? Czlowiekui cale forum wie kim jestes, wyjebales ludzi na hajs za benzo ktorego nie wyslales, zebrales od ludzi blika bo nie miales siana.
Piszesz bzdury w swoich recenzjach, przytocze chociazby ta o "NEPIE MOCNIEJSZYM OD HEXENU" gdzie jest to nie mozliwe z samego wzoru chemicznego do Nepa.
Jezeli ja jestem nikim, to nie chce wiedziec kim ty jestes bo osoba ktora zarabia uczciwie nie sepi darmochy jak ty i ma wystarczajaco pieniedzy zeby zyc od "10 do 10".
Oskarzaz Collabo ze przez niego masz bana, a kurwa co ty wypisywales w tych wiadomosciach do niego ? No sory cie bardzo, nie odwracaj kota ogonem i zauwazylem ze jak nie masz nic na swoja obrone to stosujesz stara wyrobiona i sezonowana przez siebie metode - Atak personalny.
Gdybys nie pierdolil glupit jak pierdolisz, nie naganial do sklepow ktore wypierdalaja ludzi jak ten od alf ostatni ktory na trust pilot nawet ma ocene 1 i wiekszosc ludzi pisze ze to scam, ale tobie kazdy wszystko wysyla
Zalosny to ty jestes czlowieku, probujesz pokazac kim to nie jestes itp. a jednak wracasz tutaj gdzie nikt cie nie chce i za kazdym razem krecisz afery, jakbys tyle tych sampli dostawal co mowisz to bys tutaj nie wrocil, wiedzac ze kolejny raz zostaniesz zlapany za reke i wyproszony za drzwi.
Bredzisz jak zawsze bo taka masz rolę. Wstyd mi za Ciebie ale jakoś to przeboleje.
Farmazonów ciąg dalszy. Jesteś zwykłym szarym szczurkiem z dużym pyszczkiem i przywilejami. Ja sie kurwa nie będę pierdolił w tańcu z Tobą czołówku..czy jesteś modem, smrodem czy innym syfem. Spotkaj się ze mną i powiedz mi to w twarz.
a Ty Horsii zamknij ryja bo też dobry dwulicowy pies jesteś......
Ja wiem o co w takich forach chodzi i jak to działa. Sram na to. Ziomek ja zarabiam 2700€ na miech
Ale nie zapłacę ani kurwa grosz za to gówno z Chin!!!! Skoro mogę miec za darmo. Przecież nie będę płacił za coś co mnie zabija!!! Ty wgl ogarniasz??
Piszcie co chcecie. Zjadam was na śniadanie.
Tak i kurwa z Diabłem się nie zadziera
(05.11.2024, 14:30)hulerkfow23 napisał(a): "Z Diabuem nie zadzieraj" 🤣🤣
Padłem i wstać nie umiem. Znalazł się forumowy celebryta xD
To nie wstawaj pało.. na kolana przed Panem i do miecza
Pojebało wam się w głowach
Wczoraj, 23:22
Taaa 2700 euro, a od ludzi blika żebrałeś skończ to pierdolenie.
Mam ci to wszystko przekleić co pisałeś ? Wszystkie linki naprawdę?
Pogrążając się nie wiele wskórasz, nie chce mi się tego dziś kontynuować a bana ci wklejać nie będę, zobaczymy co jeszcze wymyślisz.
Masz pamięć gorszą niż złota rybka, nie pamietasz nic co się działo miesiąc temu i co sam pisałeś wtedy
Mam ci to wszystko przekleić co pisałeś ? Wszystkie linki naprawdę?
Pogrążając się nie wiele wskórasz, nie chce mi się tego dziś kontynuować a bana ci wklejać nie będę, zobaczymy co jeszcze wymyślisz.
Masz pamięć gorszą niż złota rybka, nie pamietasz nic co się działo miesiąc temu i co sam pisałeś wtedy
11 godzin(y) temu
Znasz mnie? Chuja nawet mojego.nie znasz..ale jak chcesz to poznasz. Ta kasa cię poraża i dobrze ..bo ja grosza z tego nie wydam na to ścierwo. ....
W ostateczności chyba
Jak można wydawać kasę ciężko zarobioną na jakieś ścierwo chińskie które Cię zabija??? I to ze mną jest coś nie tak,?! Weź się ogarnij.....
Plać hajs zarobiony, katom, mordercą. Jesteś w chuj inteligentny. Diabeł Cię robi jak dziwkę 🖕🏻🤘🏻
Pisz dalej.. prawie już się poszczałem hahha nie wiedziałem że ktoś może osiągnąć takie dno intelektualne.....
W ostateczności chyba
Jak można wydawać kasę ciężko zarobioną na jakieś ścierwo chińskie które Cię zabija??? I to ze mną jest coś nie tak,?! Weź się ogarnij.....
Plać hajs zarobiony, katom, mordercą. Jesteś w chuj inteligentny. Diabeł Cię robi jak dziwkę 🖕🏻🤘🏻
Pisz dalej.. prawie już się poszczałem hahha nie wiedziałem że ktoś może osiągnąć takie dno intelektualne.....
11 godzin(y) temu
Ty coś piszesz że robisz kogoś jak chcesz - nie mogę. xD W niezłym świecie żyjesz. Ty jesteś zrobiony. Udany od urodzenia, i substancje+sterydy też cię nieźle urządziły. Normalni ludzie dyskutują, gdzieś sie nie zgadzają ze sobą, to cześć i chuj, a ty jak jakiś gimbus rzucasz teksty typu "To dawaj na solo". Żyłka ci pęka, gdy ci się wytyka twoje kłamstwa jedno po drugim. Twoje oszustwa i wybryki są przecież udokumentowane, w różnych tematach, na screenach które ludzie wrzucali na forum.
Nie wiem na co ty wydajesz te swoje potężne 2700 euro, ale skoro nie na narkotyki, a cofasz się w rozwoju dalej jak widać po twoich postach, to chyba nienajlepiej zarządzasz tym majątkiem.
I pisze się "mordercom", panie Wyżyny Intelektu.
Nie wiem na co ty wydajesz te swoje potężne 2700 euro, ale skoro nie na narkotyki, a cofasz się w rozwoju dalej jak widać po twoich postach, to chyba nienajlepiej zarządzasz tym majątkiem.
I pisze się "mordercom", panie Wyżyny Intelektu.
5 godzin(y) temu
Slodki Jezu, co tu sie odjebalo xD 2700Euro a wyjebki na bliki robil. Ty maly chory czlowieku..... . Na terapie wypad.
( 11 godzin(y) temu)APVPKiller napisał(a):Masz nietrzymanie moczu ? 😅
Synek, ty żebrasz o blika na kilka złotych a piszesz o wydawaniu kasy 😅
Aczkolwiek i tak najlepszy Twój numer to było potwierdzenie niewyspania paczki.Weźcie go ktoś zbanujcie, bo typa się czytać nie da.