Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Diabeu666
7 godzin(y) temu
Po prostu ten gościu potrzebuje odpoczynku i małego wsparcia aby się odrodzić i przemyśleć swoje zachowanie
5 godzin(y) temu
(Dzisiaj, 00:06)APVPKiller napisał(a): Znasz mnie? Chuja nawet mojego.nie znasz..ale jak chcesz to poznasz. Ta kasa cię poraża i dobrze ..bo ja grosza z tego nie wydam na to ścierwo. ....
W ostateczności chyba
Jak można wydawać kasę ciężko zarobioną na jakieś ścierwo chińskie które Cię zabija??? I to ze mną jest coś nie tak,?! Weź się ogarnij.....
Plać hajs zarobiony, katom, mordercą. Jesteś w chuj inteligentny. Diabeł Cię robi jak dziwkę 🖕🏻🤘🏻
Pisz dalej.. prawie już się poszczałem hahha nie wiedziałem że ktoś może osiągnąć takie dno intelektualne.....
Myslisz ze mnie te twoje 2700 euro powala ? Taki hajs to ja zarabialem w 2010 wiec opanuj sie
Jak dziwke to robisz ty samego siebie, potem znow bedzie placz ze bana nie slusznie dostales bo przeciez ty nikogo nie obrazasz itp. Stary dorosnij i przestan klamac jak to robisz do tej pory, a i tak rozmowa byla na temat tego co pisales w wiadomosciach do wlasnie Collabo straszac go. Ciesz sie ze nie moge cie tknac z uwagi na prawo jakie mnie obowiazuje
2 godzin(y) temu
Diabeuuuu ty niby zarabiasz 2700 euro a wyludzasz sample jebnij się w łeb farmazonie