Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
(23.11.2024, 12:45)Inferno napisał(a): Proponuję dodanie jakiś godzin "pracy" na email, że w tych godzinach vendor będzie na mailu i odpisywał załóżmy pon-sb od 10-18 i może jakiś SESSION zamiast tego maila później trochę?
Lepiej by tak było niż np. otrzymać odpowiedź w nocy czy cokolwiek. No nic to moja propozycja
Pozdro
Ja bym nie urządzał życia sklepowi, ale jakieś orirentacyjne godziny mile widziane.
Co do Session to już o tym komunikatorze pisałem i nie zamierzam ze wzgledów bezpieczeństwa z niego korzystać, ale jak kto woli.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.11.2024, 14:00
Obstawiam ze zamowienia rusza dopiero po zakonczeniu akcji samplowej, dajcie czas
24.11.2024, 14:13
Epsiakos wczoraj HighlifeMarket informował że można już składać zamówienia.
Pewnie wystarczy wybrać produkty, napisać na maila i podadzą linka do wpłaty i już.
Pewnie wystarczy wybrać produkty, napisać na maila i podadzą linka do wpłaty i już.
24.11.2024, 14:38
(24.11.2024, 02:49)HighlifeMarket napisał(a): Cześć, tak! Zamówienia są otwarte, zapraszamy
Na wiadomości wysłane za pomocą skrzynek mailowych typu: gmail, interia i inne mainstreamowe - nie odpowiadamy. Prosimy was abyście dbali o bezpieczeństwo oraz prywatność waszej komunikacji i korzystali z narzędzi, które są bardziej bezpieczne. Przykładowo: protonmail lub tutanota. Zajmujemy się tematami takimi a nie innymi, więc odrobina rozsądku na pewno nikomu nie zaszkodzi.
Dla przypomnienia, wiadomości wysłane do nas bez "szyfrowania" za pomocą privnote są ignorowane, oraz usuwane.
Vendor w poprzednich wiadomościach wspominał że dostali dużo wiadomości i się przez nie przedzierają, cierpliwości tym bardziej że dziś niedziela daj schabowego zjeść
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
24.11.2024, 15:17
Vendorze ogarnij jak najszybciej ta sprawę z płatnościami różnymi cryoto. Z portfela na giełde zamiana na dobrychwarunkach na BTC i wszyscy powinni byćzadowoleni😉
25.11.2024, 08:15
Vendor się wczoraj odezwał odnośnie akcji samplowej w której brałem udział. Kontakt zajebisty, parę @ wymienionych i odpowiedź niemalże natychmiastowa, wszystko dogadanie w najmniejszych szczegółach. Póki co zapowiada się naprawdę kolorowo. Leci do mnie 4mmc, 4bmc, nep i dwie odmiany palenia. Zdam relacje wkrótce.
25.11.2024, 09:17
Uprzedzając ewentualne wpisy nowych użytkowników, nie piszemy wprost o doręczycielu, czy też dokładnych dat, ile leciała „rakieta”.
Tych informacji nie podajemy, aby nie narażać bezpieczeństwa HighlifeMarket , jak i Waszego.
Tych informacji nie podajemy, aby nie narażać bezpieczeństwa HighlifeMarket , jak i Waszego.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !