Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vaporyzator Nep
25.11.2024, 16:25
Po to jest forum by wyrazić swoje zdanie.
Jak nie ogarnia krytyki, swoją drogą słusznej, to już jego problem.
Jak nie ogarnia krytyki, swoją drogą słusznej, to już jego problem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Wczoraj, 02:42
Oj ale czemu od razu pajacu. Ktoś Ci życzy żebyś był zdrowy i bezpieczny w pracy i z tego powodu jest pajacem? Ja w sposób lekko żartobliwy ale bez złośliwych intencji zasugerowałem że to niebezpieczny pomysł. Kot zrobił to trochę ostrzej ale też dobrze Ci życzy. Nie mamy pojęcia co dokładnie robisz i gdzie pracujesz ale jakieś BHP obowiązuje wszędzie. Jak poczułeś się urażony to przepraszam, po prostu równie dobrze mógłbyś spytać w jaki bidon sobie nalać wódeczki żeby się dobrze piło w trakcie jazdy. Jedni bez skrupułów przejdą od razu do praktycznych rad jak to zrealizować, inni się zmartwią czy to dobry pomysł żeby robić coś takiego w okolicznościach wymagających jakiegoś minimum odpowiedzialności. Nie wybaczyłbym sobie jakbym doradził komuś w internecie techniczne szczegóły wykonania czegoś co mogłoby spowodować wypadek.
Wczoraj, 06:34
Pytanie było skierowane do osób inteligentnych, do których ty i ten kot ewidentnie nie należycie.
Proszę o zamknięcie, już wszystko wiem
Maniek napisał Wczoraj, 17:00:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź" lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź" lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Wczoraj, 10:49
No tak bo sprawdzenie rozpuszczalności w glicerynie i policzenie stężenia to wymaga członkostwa mensy i co najmniej 150iq. Gościu to są 2 minuty googlowania jak umiesz czytać a nie musisz nawet za bardzo umieć liczyć jak wiesz jak się naciska przyciski na kalkulatorze xDDD
Wczoraj, 11:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 11:31 przez kot_kreskowy.)
(Wczoraj, 06:34)Firana napisał(a): Pytanie było skierowane do osób inteligentnych, do których ty i ten kot ewidentnie nie należycie.
Zamknąć to należy ale ciebie, w miejscu gdzie trzymają wszystkich inteligentów.
W Choroszczy.
Inteligent się kurwa znalazł xd
NIE dla OPIO !!!
Wczoraj, 13:04
(Wczoraj, 11:29)kot_kreskowy napisał(a): Zamknąć to należy ale ciebie, w miejscu gdzie trzymają wszystkich inteligentów.
W Choroszczy.
Inteligent się kurwa znalazł xd
Najbardziej zaćpana gęba forum będzie mi tu morały prawił. Boki zrywać
Epsiakos napisał Wczoraj, 13:15:
Uzywaj opcji "szybka odpowiedz" jak odpowiadasz bezposrednio na post wyzej, opcji "Odpowiedz" uzywaj kiedy miedzy twoim postem a tym na ktory odpowiadasz jest przynajmniej jeden post dzielacy.
Uzywaj opcji "szybka odpowiedz" jak odpowiadasz bezposrednio na post wyzej, opcji "Odpowiedz" uzywaj kiedy miedzy twoim postem a tym na ktory odpowiadasz jest przynajmniej jeden post dzielacy.
Wczoraj, 13:18
Cpanie stymulantow w pracy to zwykly debilizm i brak odpowiedzialnosci jakiej kolwiek.
Chcesz cpac to rob to w domu, narazasz siebie i innych w bezposrednim otoczeniu na niebezpieczenstwo a na pewno przelozonych na nieprzyjemnosci.
Chcesz cpac to rob to w domu, narazasz siebie i innych w bezposrednim otoczeniu na niebezpieczenstwo a na pewno przelozonych na nieprzyjemnosci.