Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
alfa pvp psychodela
Wczoraj, 20:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 20:14 przez zeus seuss.)
wzialem 40mg podobno legitnej alfy pvp i na wejsciu pojawila sie psychodela czy to normalne?
Siedziałeś kiedyś 3 dni w paranoi w piwnicy w opuszczonym budynku, w ciemności z rozładowanym telefonem, kompletna ciemność i słychać tylko coraz szybsze bicie serca i uderzenia gdzieś za obiektem.
To jest pojebana akcja i nie da się powiedzieć tego, np.
"Teraz Ci mówię weź się uspokój, wkręcasz sobie, nikogo nie ma"
To najgorsze pocieszenie XD trzeba to przeżyć samemu, czasami po Alfie to na wojnie się było, wracało się w błocie cały z ranami bo się czolgalo i uciekało po lasach i polach przed helikopterami
Pozdro
Zbiórkę alfiarzy trzeba zrobić 15 osób poronionych na schizach to by najlepszy szpital psychiatryczny nie ogarnął tego
A dobra może trochę nie w temat zachaczyłem albo źle rozumiem
To jest pojebana akcja i nie da się powiedzieć tego, np.
"Teraz Ci mówię weź się uspokój, wkręcasz sobie, nikogo nie ma"
To najgorsze pocieszenie XD trzeba to przeżyć samemu, czasami po Alfie to na wojnie się było, wracało się w błocie cały z ranami bo się czolgalo i uciekało po lasach i polach przed helikopterami
Pozdro
Zbiórkę alfiarzy trzeba zrobić 15 osób poronionych na schizach to by najlepszy szpital psychiatryczny nie ogarnął tego
A dobra może trochę nie w temat zachaczyłem albo źle rozumiem
Wczoraj, 20:52
Alfa-pvp to nie jest psychodelik żeby była po nim psychodela.
Najwyraźniej stymulanty nie są dla ciebie przeznaczone.
Najwyraźniej stymulanty nie są dla ciebie przeznaczone.
Wczoraj, 21:04
może litrówka mu się wkradła ją tam paranoje po alfie mam praktycznie zawsze ale pale aż się skończy czyli sporo zeus seuss masz namiary na alfine ?
Wczoraj, 22:24
(Wczoraj, 20:10)zeus seuss napisał(a): wzialem 40mg podobno legitnej alfy pvp i na wejsciu pojawila sie psychodela czy to normalne?
Opisz co masz na myśli psychodela ?
Wyjaśniej swoimi słowami co zaobserwowałeś.
Natomiast co do samego pytanie to oczywiście, że nie jest to normalny stan po alfie, może z czymś ją łączyłeś?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wczoraj, 23:59
Niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę bo nie jestem na 100% pewny ale wydaje mi się że gdzieś czytałem że alfunia borza tak przy okazji po acetylocholinie zahacza. Więc w tym przypadku to nie jest psychodela tylko lekkie delirium.