Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kamagra
05.09.2025, 21:03
(08.04.2022, 18:39)Szyderca napisał(a): Ja mordo chyba wiem gdzie u sandka widziałem i jest legit, napisał bym jaka strona ale nie mam pojęcia czy escobara i administracja pozwoli na to. Pozdrawiam
Maniek. Masz racje bo wtedy takie zamieszanie, mogli by inaczej to trochę zrobić coś jak na dopek.org to tylko moja sugestia.
Siema, masz jeszcze dostęp? Mógłbyś mi napisać na priv?
05.09.2025, 21:26
Poważnie nie umiecie sobie kamagry ogarnąć ? Musicie po jakiś sandkah z niebieskiego pisać ?
Chcesz mianiar na środki na potencję ? Tabletki może zastrzyki ?
Dawaj pm .
Chcesz mianiar na środki na potencję ? Tabletki może zastrzyki ?
Dawaj pm .
05.09.2025, 21:38
Szczególnie, że w każdej aptece można kupić sildenafil do 50mg na tabsa bez recepty, a jeśli koniecznie potrzebna wam setka, to receptę wypisze każdy internista 
Swoją drogą, jeśli jesteście przed 40 i na trzeźwo wam nie dyga, to sugerowałbym rachunek sumienia zamiast tabletek

Swoją drogą, jeśli jesteście przed 40 i na trzeźwo wam nie dyga, to sugerowałbym rachunek sumienia zamiast tabletek
(05.09.2025, 21:38)doxyou napisał(a): Szczególnie, że w każdej aptece można kupić sildenafil do 50mg na tabsa bez recepty, a jeśli koniecznie potrzebna wam setka, to receptę wypisze każdy internista
Dzięki, kupię 50 w aptece i wezmę 2tab (jestem sprytnyXD)
Tobie "dyga" po chem? Widocznie nie każdy ma taką maczugę jak Ty:/ a na pewno nie ja

Mogę?(05.09.2025, 22:07)JureKiler napisał(a):doxyoupo co recepta na 100mg jak można bez recepty kupić 2x 50mg i dwie łyknąć 😂
To samo jest z Ketonalem, nie wiem jaki to ma sens.
JureKiler Chyba właśnie zhakowałeś system, lepiej tego nie rozgłaśniaj
05.09.2025, 22:21
Nie spodziewałem się, że potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc nie liczę, że zrozumiesz zdanie "na trzeźwo wam nie dyga", więc zostańmy przy tym, że "dyga mi po chem"
Ile masz sklepów u siebie na wiosce?
Ile masz sklepów u siebie na wiosce?