Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
28.11.2024, 00:02
A nie interesuje jakas cena hurt i wysylka na niemcy naprzyklad 200 g co oferujecie
28.11.2024, 02:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2024, 02:23 przez HighlifeMarket.)
Epsiakos Blade12 Kurczę, ale wstyd - żeby na samplach takie błędy wyszły! Nie będziemy ukrywać, coś poszło nie tak. Sprawdzamy co się stało oraz bierzemy z tego wnioski, aby na przyszłość uniknąć tych samych błędów. Wysyłam już do was wiadomość prywatną
Emelka Aktualnie tylko ilości jakie widnieją na stronie, po więcej informacji zapraszam do wysłania zapytania mailem.
Emelka Aktualnie tylko ilości jakie widnieją na stronie, po więcej informacji zapraszam do wysłania zapytania mailem.
28.11.2024, 13:00
Powitać nowego V i oczywiście zgłosze sie po szampelki trochę spóźniony bo chory ale gotowy do działania
Pozdroo
Pozdroo
28.11.2024, 13:25
(28.11.2024, 02:12)HighlifeMarket napisał(a): Epsiakos Blade12 Kurczę, ale wstyd - żeby na samplach takie błędy wyszły! Nie będziemy ukrywać, coś poszło nie tak. Sprawdzamy co się stało oraz bierzemy z tego wnioski, aby na przyszłość uniknąć tych samych błędów. Wysyłam już do was wiadomość prywatną
Nic sie nie stalo przeciez ; )
Moje recki sie jedynie rozciagna w czasie, chyba ze znajde doswiadczona osobe obyta z MDMA.
Musze tylko odrobic lekcje odnosnie 3-fmc czy i jaka przerwa ewentualnie bedzie potrzebna jak zaczne od 4bmc, i czy wyniki beda przeklamane a ja nie odczuje pelnego dzialania itp itd
28.11.2024, 17:02
Sample odebrane, bardzo dziękuję.
Pakowanie bardzo dobre.
Recenzje będą pojawiać się na bieżąco.
HighlifeMarket jeszcze raz dziękuję, pozdro
Pakowanie bardzo dobre.
Recenzje będą pojawiać się na bieżąco.
HighlifeMarket jeszcze raz dziękuję, pozdro
28.11.2024, 19:53
Samplowy gołąbek dotarł, recenzja jak tylko przetestuję.
Na pewno palenie zostawię na koniec, bo bardzo rzadko jaram, więc muszę się psychicznie do tego przygotować 😂
Na pewno palenie zostawię na koniec, bo bardzo rzadko jaram, więc muszę się psychicznie do tego przygotować 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.11.2024, 20:45
U mnie również gołębie dotarły do bazy. pakowanie bardzo w porządku bez zastrzeżeń bym powiedział.