Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
Dopal.org
Proszę o przywrócenie uprawniań usuwania postów, jak to było wcześniej.
Nie rozumiem, w czym problem? Edycja 60 min spoko to zrozumiałe, usuwanie jest wyłączone, rozmawiałem z @„Maniek” mówił, żebym uderzał do Ciebie w tej sprawie.
Licze na Ciebie.
Inferno
Tak sądzisz ? Specyficzne poczucie humoru.
Piona !
Proszę o przywrócenie uprawniań usuwania postów, jak to było wcześniej.
Nie rozumiem, w czym problem? Edycja 60 min spoko to zrozumiałe, usuwanie jest wyłączone, rozmawiałem z @„Maniek” mówił, żebym uderzał do Ciebie w tej sprawie.
Licze na Ciebie.
Inferno
Tak sądzisz ? Specyficzne poczucie humoru.
Piona !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
29.11.2024, 20:39
Wczoraj, 02:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 02:51 przez Inferno.
Powód edycji: ☘️
)
Czeslawo to nie poczucie humoru a fakt bo spójrz na jakiś wątek w którym trwa dyskusja i osoby odpowiadają jedne drugim.
Jak kilka osób pousuwa swoje posty to się zrobi armagedon i odpowiedzi będą (być będą ale niewiadomo o co chodzi)
Ale lubię dyskusje na takie tematy
Dobra ale pisze z innego powodu.
Zaczyna wysrywać Wam coraz poważniejsze błędy.
Radziłbym znaleźć przyczynę zanim ktoś się zainteresuje i zacznie sklejać to wszystko do kupy i działać na niekorzyść forum
A dużo nie brakuje.
Aha, jeszcze dodam, że jak wchodzimy do kogoś na profil i klikamy "INNE" i później wyślij email
I jak wpiszemy niedozwolone znaki to wywala nam błąd ale wiadomość i tak leci do odbiorcy.
Więc można tam najebać pełno krzaczków a i tak wiadomość poleci dalej mimo błędu.
Naprawde zajmijcie się tymi błędami bo początkujący "hakier" może rozpierdalalać te forum dzień w dzień. I to wcale trudne nie jest.
Ja nawet nie chce próbować ale jak mi ktoś da zielone światło z administracji to mogę Wam pokazać co można zrobić z samym tym wysyłaniem e-maili które nie blokuje niedozwolonych znaków.
(Atak typu injection, spam, przeciążenie serwera + te błędy mogą Wam wysrać informacje o serwerze, konfiguracji)
No ale skoro ktoś te forum zrobił to chyba logiczne, że wie o takich rzeczach.
Pozdro.
Jak kilka osób pousuwa swoje posty to się zrobi armagedon i odpowiedzi będą (być będą ale niewiadomo o co chodzi)
Ale lubię dyskusje na takie tematy
Dobra ale pisze z innego powodu.
Zaczyna wysrywać Wam coraz poważniejsze błędy.
Radziłbym znaleźć przyczynę zanim ktoś się zainteresuje i zacznie sklejać to wszystko do kupy i działać na niekorzyść forum
A dużo nie brakuje.
Aha, jeszcze dodam, że jak wchodzimy do kogoś na profil i klikamy "INNE" i później wyślij email
I jak wpiszemy niedozwolone znaki to wywala nam błąd ale wiadomość i tak leci do odbiorcy.
Więc można tam najebać pełno krzaczków a i tak wiadomość poleci dalej mimo błędu.
Naprawde zajmijcie się tymi błędami bo początkujący "hakier" może rozpierdalalać te forum dzień w dzień. I to wcale trudne nie jest.
Ja nawet nie chce próbować ale jak mi ktoś da zielone światło z administracji to mogę Wam pokazać co można zrobić z samym tym wysyłaniem e-maili które nie blokuje niedozwolonych znaków.
(Atak typu injection, spam, przeciążenie serwera + te błędy mogą Wam wysrać informacje o serwerze, konfiguracji)
No ale skoro ktoś te forum zrobił to chyba logiczne, że wie o takich rzeczach.
Pozdro.
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez kot_kreskowy.)
Dopal.org
Nie mogę usunąć subskrybcji wątków, Nie idzie tego zaznaczyć...
Bo na mailu to już szału dostaję z tymi powiadomienismi, nie nadążam usuwać
Weź to wyłącz chociaż ręcznie...
Nie mogę usunąć subskrybcji wątków, Nie idzie tego zaznaczyć...
Bo na mailu to już szału dostaję z tymi powiadomienismi, nie nadążam usuwać
Weź to wyłącz chociaż ręcznie...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
44 minut(y) temu
Ja właśnie się cieszę że mam te wątki hehe
kot_kreskowy a jak wchodzisz w wiadomości na forum nie ma mailu, i na dole jest anuluj subskrypcję i później przenosi i jest klawisz czy na pewno. Mi się tak udało nie raz.
kot_kreskowy a jak wchodzisz w wiadomości na forum nie ma mailu, i na dole jest anuluj subskrypcję i później przenosi i jest klawisz czy na pewno. Mi się tak udało nie raz.