Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
*nz*-che**.**m
22.06.2022, 12:23
Mnie 4cmc zaskoczyło ale nie miło, jebało rozpuszczalnikiem, zamiast ładnych dużych kryształów mikro kryształki,już bardziej mmc mi pasowało
Kwasowi też daje ocenę pozytywną, nep również, tak samo jak i fake koko ale 4cmc porażka...
Kwasowi też daje ocenę pozytywną, nep również, tak samo jak i fake koko ale 4cmc porażka...
05.07.2022, 16:12
Jako samozwańczy tester wendorów postanowiłem, że tym razem skuszę się na analog 4mmc.
Zamówienie opłaciłem, szybkie potwierdzenie, wysyłka darmowa...
Z tym, że dostałem email, że poza granice kraju w którym jest sklep darmowa wysyłka od 800 czego nie widziałem na stronie to na minus, jeśli jest info prosiłbym o napisanie to edytuje post. Może mi umknęło.
W wiadomości było zapytanie, czy dobieram coś, czy zwrot $$$ chcę (to na plus bo nie każdy sklep chętny zwracać).
Napisałem, czy w ramach wyjątku nie pójdzie mniejsze zamówienie a skoro taki regulamin dopłacę za transport.
Idzie się dogadać, kontakt nawet w dni wolne, w porządku, rakieta wystartowała bardzo szybko i zmierza w kierunku siedziby.
Zamówienie opłaciłem, szybkie potwierdzenie, wysyłka darmowa...
Z tym, że dostałem email, że poza granice kraju w którym jest sklep darmowa wysyłka od 800 czego nie widziałem na stronie to na minus, jeśli jest info prosiłbym o napisanie to edytuje post. Może mi umknęło.
W wiadomości było zapytanie, czy dobieram coś, czy zwrot $$$ chcę (to na plus bo nie każdy sklep chętny zwracać).
Napisałem, czy w ramach wyjątku nie pójdzie mniejsze zamówienie a skoro taki regulamin dopłacę za transport.
Idzie się dogadać, kontakt nawet w dni wolne, w porządku, rakieta wystartowała bardzo szybko i zmierza w kierunku siedziby.
15.07.2022, 22:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2022, 22:13 przez Mockryształów.)
(22.06.2022, 12:23)ProducentRC napisał(a): Mnie 4cmc zaskoczyło ale nie miło, jebało rozpuszczalnikiem, zamiast ładnych dużych kryształów mikro kryształki,już bardziej mmc mi pasowałoA 4cmc czemu porażka? No fakt pierwszy raz średnio zadowolona byłam,ale teraz jest zajebiste. Fake Coco jeszcze nie próbowałam więc się nie wypowiem. Dobra teraz doczytałam czemu Ci nie podeszło. Zajebana w akcji jestem lekko xD
15.07.2022, 22:17
f coco mi podszedł jak nigdy takich soli nie używałem tak ta mi podeszło .
jest lajtowa i nie lasuje głowy .
Nowy analog champagne miałem miałem na blacie .
jest lajtowa i nie lasuje głowy .
Nowy analog champagne miałem miałem na blacie .
17.07.2022, 21:19
Na pozostałych forach macie banery tych sklepów .
Mają ciekawy analog champagne .
Mają ciekawy analog champagne .
18.07.2022, 08:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2022, 08:39 przez kot_kreskowy.)
Naprawdę jesteście tak nieogarnięci, żeby nie wiedzieć co to za vendor???
Z wami to jak z dziećmi, wszędzie za rączkę
Może mi jeszcze powiecie,że atomówki oglądacie
Tony_jazz , @"Pro8l3m"
PW z linkiem poleciało do Was.
Z wami to jak z dziećmi, wszędzie za rączkę
Może mi jeszcze powiecie,że atomówki oglądacie
Tony_jazz , @"Pro8l3m"
PW z linkiem poleciało do Was.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.07.2022, 09:55
Osz Ty kocie
Poprostu nie śledze na bieżąco sytuacji ze sklepami.
To dla mnie lepsze uwierz.
Czasem gdzieś rzucę okiem z czystej ciekawości.
Ps: motomyszy z marsa
Poprostu nie śledze na bieżąco sytuacji ze sklepami.
To dla mnie lepsze uwierz.
Czasem gdzieś rzucę okiem z czystej ciekawości.
Ps: motomyszy z marsa