Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szczękościsk
01.12.2024, 19:51
Może być, Lajfik napięty jak plandeka na żuku
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
01.12.2024, 20:21
(01.12.2024, 15:33)Lifeisbrutal napisał(a): Jak w temacie, szczękościsk. Od jakiegoś czasu miewam się z nim prawie codziennie , głównie nasila się wieczorami. Jaka jest przyczyna tego nie wiem, bo przecież nie wale klefa codziennie. Zauważyłem, że jak zajebie klefa to nie występuje on u mnie tylko raczej tak codziennie z dupy. Macie jakieś sprawdzone sposoby, nie mam tutaj na myśli gumy do żucia. Tylko jakieś sposoby na rozluźnienie żuchwy? Słyszałem od znajomego, że jego znajoma ma szczękościsk z braku klefa. Jak myślicie może to być taka przyczyna? Spotkał się ktoś z czymś takim?
szczekocisk z braku laku......moze udaj sie do dokura psajko...to moze byc cos na tle psychicznym ;-) i zrobic pauze regeneracyjna...
01.12.2024, 21:14
Regeneracja słuszna sprawa. Potrzebna dla normalnego samopoczucia, dka osobników słabszej głowy wręcz niezbędna 🤘👍
NIE dla OPIO !!!
03.12.2024, 01:49
To chyba zależy od ilości brania.
Bo ja ostatnio nie miałem szczękościsków ale jak brałem cały czas z przerwami max. Po kilka dni to były cały czas.
Nie raz się żuło gumę 24h aż morda bolała cała
Chyba detoks Lajfik trzeba
Bo ja ostatnio nie miałem szczękościsków ale jak brałem cały czas z przerwami max. Po kilka dni to były cały czas.
Nie raz się żuło gumę 24h aż morda bolała cała
Chyba detoks Lajfik trzeba
03.12.2024, 14:44
U mnie nagminne nadużywanie stimow/euforykow powodowało szczękościsk na następnych kilkanaście dni.
03.12.2024, 14:51
Wszystko jasne, no nic trzeba będzie zrobić dłuższą przerwę, bo kurwicy już idzie dostać od tego szczękościsku.
03.12.2024, 20:01
Teraz przy szczękościsku przy nepie spróbowałem z tym walczyć i pomogło mi wydawanie dźwięków - czytanie na głos, czy śpiewanie. Wtedy jakby mózg skupiał się na tej czynności, odpuszczając szczęce. Tylko było to na tyle skomplikowane, bo sucho w ryju było aż niemiłosiernie. Ale na pewno, jak mnie to jeszcze spotka, a zapewne tak będzie, to zacznę od razu jakieś czytanki se robić, albo jakieś koncerty w pokoju o 3 w nocy i przy okazji wrócę do nastoletnich czasów 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność