Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
16.11.2024, 01:47
Hexen gdzies po kątach jest, jeszcze brakuje tylko zeby był w przystępnej cenie - przecież kurwa beta ketony z założenia to tanie gówno. Tanie, mocne i krótko dzialajace. Płacić dużo za beta ketony to obłęd.
16.11.2024, 02:03
ale to "krótko trzymające"daje w głowie takie magiczne - kontroluje to... temu sa zajebiste... weśśśśś nie znasz się
MEFEDRON rzONdzi
MEFEDRON rzONdzi
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
23.11.2024, 01:17
Ostatnim razem jak miałem w głowie takie zajebiste magiczne uczucie że wszystko kontroluję to bąk poszedł z gruzem. Także nie dajcie się zwieść tego typu stanom - niczego nie kontrolujecie.
02.12.2024, 22:30
Witam, jestem tu nowy i mam zapytanie do starych wyjadaczy. Co polecacie z dostępnych słodyczy tak żeby się odkleić lekko od rzeczywistości w spokoju. Próbowałem na razie metki i fetki ale po nich mnie tylko nosi i ryło się nie zamyka. Czytałem że niby Keta daje coś takiego, ale fajnie by wiedzieć jakie dawki i czy to jest to. Mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość
02.12.2024, 22:56
Hexen, alfa pvp i MDMA to najlepsze Substancje a kto powie nie to nie wie co to ćpanie.
...