Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
Wczoraj, 06:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 07:15 przez Ciemnoksieznik.)
Firana zależy ile bierzesz.
Jak bierzesz piątkę, to faktycznie może zbliżyć się pod 50% łącznie z kosztami wysyłki. Rekordowo chyba zapłaciłem za sam transfer 130zl, ale teraz obstawiam że coś w okolicach 50-70zl powinien kosztować+prowizja operatora+25zl wysyłka.
Ja od siebie mogę polecić shitcoins.club, które pobiera śmieszne prowizje, a czasami, kiedy jest promocja, nawet wcale.
Jak bierzesz piątkę, to faktycznie może zbliżyć się pod 50% łącznie z kosztami wysyłki. Rekordowo chyba zapłaciłem za sam transfer 130zl, ale teraz obstawiam że coś w okolicach 50-70zl powinien kosztować+prowizja operatora+25zl wysyłka.
Ja od siebie mogę polecić shitcoins.club, które pobiera śmieszne prowizje, a czasami, kiedy jest promocja, nawet wcale.
Wczoraj, 17:37
Dzięki chłopaki za odpowiedzi. Będę kombinował jeszcze dzis, jak nie pójdzie, wrócę do DN
8 godzin(y) temu
Nigdy w życiu żadnych Polski kantorów krypto lub giełd
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
45 minut(y) temu
Opłata sieci zależy od aktywności na danych blokchain. Teraz krypto rosną, więc opłaty też rosną bo jest większe zainteresowanie, a podejrzewam ,że będzie jeszcze drożej. Ktoś się orientuję czy można płacić w innych krypto niż tylko btc ?