Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
Mefedron - jaki by nie był rusza zarówno dopaminę / noradrenalinę jak i serotonine w odpowiednich dawkach ( ponoć złotych dawkach ). Ta harmonia tych 3 czynników sprawia to, w jaki sposób odbieramy głównie ta substancję. Do niej trzeba odpowiedni przysiąść, to nie 4CMC które praktycznie ma samą serotoninę, i nie 3CMC które Cię przy odpowiedniej dawce wypierdoli z orbity dając przy tym garść euforii... Zabawa mefedronem po kilogramach przeżartego jakiegokolwiek chlora czy to 3CMC czy 4CMC da nam znikomą radość z zażywania tego specyfiku. Tolerkę te ketony budują gigantyczną. Zresztą sama jakiś czas jechałam na chlorach i wiem jak potem odbierałam sam Mefedron. Dopiero miesięczna przerwa da jako taki obraz tego - jak powinien mefedron działać, a to i tak nie jest gwarant tego, że organizm zareaguje książkowo - wszystko zależy od tego jak się kto prowadzi ( dieta , sen suple i inne używki )
No i oczywiści metoda zapodania gra tu kluczową rolę. Sniff + oral to najlepsze co ta substancja może nam pokazać jeśli chodzi o potencjał doznań.
Tak, będzie działać też sam sniff i tak będzie działać też sam oral ... ( o i.v nie wspominam nawet a i tacy się zdarzają którzy kochają ogień w organizmie ten zartówno dobry jak i ten piekielny ).
Dawka właściwa aby poczuć pełnię doznań tego specyfiku to okolice 200mg ... wiadomo dla koneserów to i 400mg będzie na styk ( albo i za mało ). substancja pod względem dawek jest kapryśna, ale wybacz wiele zwł jak za dużo weźmiemy. To nie NEP, którego jak weźmiemy o 10mg za dużo to orbity nam sie zresetują, chociaż nie jednego może zdziwić moc mefedronu, zwł takiej jakości jaką obecnie ma ESCO, a jakościowo to topka krajowa radzę uważać.
To tyle ode mnie, ćpiejmy z głową...
No i oczywiści metoda zapodania gra tu kluczową rolę. Sniff + oral to najlepsze co ta substancja może nam pokazać jeśli chodzi o potencjał doznań.
Tak, będzie działać też sam sniff i tak będzie działać też sam oral ... ( o i.v nie wspominam nawet a i tacy się zdarzają którzy kochają ogień w organizmie ten zartówno dobry jak i ten piekielny ).
Dawka właściwa aby poczuć pełnię doznań tego specyfiku to okolice 200mg ... wiadomo dla koneserów to i 400mg będzie na styk ( albo i za mało ). substancja pod względem dawek jest kapryśna, ale wybacz wiele zwł jak za dużo weźmiemy. To nie NEP, którego jak weźmiemy o 10mg za dużo to orbity nam sie zresetują, chociaż nie jednego może zdziwić moc mefedronu, zwł takiej jakości jaką obecnie ma ESCO, a jakościowo to topka krajowa radzę uważać.
To tyle ode mnie, ćpiejmy z głową...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
04.12.2024, 14:38
Ja dorzuciłam swoje 3 grosze, nie negując Cię w ogóle Epsi... a raczej uzupełniając + dorzuciłam mój punkt widzenia ... wiele osób ma różne podejście do tematu trochę źlę odbierając a raczej trochę źle napalając się na mefedron, który nie jest heroiną i nagle nie zmieni biegu historii ketonów o 180st do tematu trzeba odpowiednio podejść. Wiesz to i ty ( osoba która kocha stymulanty ) i ja... osoba która na mefedronie zjadła nerwy próbując szukać go w innych ketonach.
04.12.2024, 14:38
Dyskusja trwa sztywno XD
Fanatycy 🤭
Fanatycy 🤭
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Lepiej sztywno i konkretnie kot_kreskowy , niż żeby ktoś pisał że mef mu daje np sam stim i trzeba go potem wyjaśniać ...
albo że wali sobie mikro dawki bo pół życia spędził na alfach czy Nepach ( tylko nie bierz tego do siebie Epsi bo nie o Tobie teraz piszę haha ) są czarodzieje, którzy nasłuchali się legend o mefedronie, a potem jak przyjdzie co do czego to boją się zapodać dawki właściwej a ta substancja tak ma, że trzeba po prostu tę dawkę wyczuć i wtedy nie kupisz juz po prostu żadnego innego ketona, bo dostaniesz dokładnie to co chcesz ( albo stim / albo stim + eufo , albo rozjebie Cię eufo tak że leżysz i juz nic od życia więcj nie chcesz ), tego nie da Ci żaden inny keton!
albo że wali sobie mikro dawki bo pół życia spędził na alfach czy Nepach ( tylko nie bierz tego do siebie Epsi bo nie o Tobie teraz piszę haha ) są czarodzieje, którzy nasłuchali się legend o mefedronie, a potem jak przyjdzie co do czego to boją się zapodać dawki właściwej a ta substancja tak ma, że trzeba po prostu tę dawkę wyczuć i wtedy nie kupisz juz po prostu żadnego innego ketona, bo dostaniesz dokładnie to co chcesz ( albo stim / albo stim + eufo , albo rozjebie Cię eufo tak że leżysz i juz nic od życia więcj nie chcesz ), tego nie da Ci żaden inny keton!
04.12.2024, 14:50
Mefedron ma to "coś"w sobie , czego nie mają inne narkotyki. Magiczna substancja, wehikuł czasu xD
04.12.2024, 15:09
Ta dyskusja nie ma sensu bo inaczej wszyscy są powycierani z zasobów.
NIE dla OPIO !!!
04.12.2024, 15:12
(04.12.2024, 14:38)DarkSonia napisał(a): Ja dorzuciłam swoje 3 grosze, nie negując Cię w ogóle Epsi... a raczej uzupełniając + dorzuciłam mój punkt widzenia ... wiele osób ma różne podejście do tematu trochę źlę odbierając a raczej trochę źle napalając się na mefedron, który nie jest heroiną i nagle nie zmieni biegu historii ketonów o 180st do tematu trzeba odpowiednio podejść. Wiesz to i ty ( osoba która kocha stymulanty ) i ja... osoba która na mefedronie zjadła nerwy próbując szukać go w innych ketonach.
I tak przerzuce to zaraz bo nic nie wnosi taka dyskusja, a jedynie śmiecimy wątek nie potrzebnie.
No widzisz tu się różnimy, ty szukalas i tesknilas za tą toksyczna relacja a ja wręcz przeciwnie, ale jeszcze najwidoczniej nie poznałaś co to jest prawdziwy głód ja zjeździe
Dlatego wolę stimy, raz że jak się skończy to trudno a dwa że ogarnia mi też co innego
właśnie przez te głody na stimach - przestałam je brać, a to co się działo ze mną po amfce to juz moje.
Po mefie jestem w stanie normalnie funkcjonować i jak sobie to zapodam raz na dwa-trzy-cztery tygodnie nie robi mi różnicy tak jak amfka gdzie gdzień przerwy to była walka samej ze sobą. Więc znowu Cię zdziwię, bo wiem co to głód po stimach... temu je rzuciłąm.
A tutaj mamy sprawe mefa, i to dość konkretnego - prawdopodobnie najlepsza krajówka, gdzie ludzie wywaleni po chlorach chcą nagle usiąść do ogniska z mefedronkiem, przy którym jedyne co doświadcza do ... zdziwienie. Trzeba czasami ludziokom tłuc na siłę pewne rzeczy, aby obecny sort nie był dla nich NIEmiłym zaskoczeniem. Bo jest TOPowy.
Każdy szuka czegoś innego w substancji, ważne aby podejść do niej odpowiednio.
Po mefie jestem w stanie normalnie funkcjonować i jak sobie to zapodam raz na dwa-trzy-cztery tygodnie nie robi mi różnicy tak jak amfka gdzie gdzień przerwy to była walka samej ze sobą. Więc znowu Cię zdziwię, bo wiem co to głód po stimach... temu je rzuciłąm.
A tutaj mamy sprawe mefa, i to dość konkretnego - prawdopodobnie najlepsza krajówka, gdzie ludzie wywaleni po chlorach chcą nagle usiąść do ogniska z mefedronkiem, przy którym jedyne co doświadcza do ... zdziwienie. Trzeba czasami ludziokom tłuc na siłę pewne rzeczy, aby obecny sort nie był dla nich NIEmiłym zaskoczeniem. Bo jest TOPowy.
Każdy szuka czegoś innego w substancji, ważne aby podejść do niej odpowiednio.
Wyjaśniasz to ty się sama w każdym poście zauważyłem i mam dziwne wrażenie że większość postów Twoich jest pisane na siłę tylko żeby najebac ich dużą ilość. A utwierdzeniem jest to że post wcześniej ktoś dosłownie napisał to samo co Ty prawie tylko ubrane w inne słowa.
Większość twoich postów nic istotnego nie wnosi do dyskusji ale za to ma 1000 znaków ręce mi się załamują jak czytam te twoje wypociny na siłę serio 😂 obserwuję cię bacznie odkąd tutaj jesteś i widzę że na przestrzeni paru miesięcy stałaś się istnym profesorem RC na tym forum, jeszcze dość nie dawno pisząc same bzdury.
Mój szczur o którym pisze robi cały czas paro tygodniowe przerwy a Mefedron gwarantuje ci że poznał dużo lat przed tobą. Może to nie był jego dobry dzień może nie uzupełnia witamin i słabo się odżywia (to jest dość możliwe)
Spróbuję go zwerbować do drugich testów i napiszę coś więcej.
Większość twoich postów nic istotnego nie wnosi do dyskusji ale za to ma 1000 znaków ręce mi się załamują jak czytam te twoje wypociny na siłę serio 😂 obserwuję cię bacznie odkąd tutaj jesteś i widzę że na przestrzeni paru miesięcy stałaś się istnym profesorem RC na tym forum, jeszcze dość nie dawno pisząc same bzdury.
Mój szczur o którym pisze robi cały czas paro tygodniowe przerwy a Mefedron gwarantuje ci że poznał dużo lat przed tobą. Może to nie był jego dobry dzień może nie uzupełnia witamin i słabo się odżywia (to jest dość możliwe)
Spróbuję go zwerbować do drugich testów i napiszę coś więcej.
Be objective and honest.