Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC -Purple Punch - Opinie o produkcie
20.11.2024, 16:29
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Fake THC -Purple Punch ze sklepu Highlife.market
01.12.2024, 01:11
Ja opiszę dwa palenia tutaj i niżej jest dlaczego.
Palonko naprawdę ładnie pachnie i wygląda.
Jest brązowo-zielone i strasznie mocno klei się w rękach. Buszek wchodzi bardzo łagodnie i przyjemnie. Działanie określam coś około 30-40minut, takiego przyjemnego działania, najlepiej jak na swiezaczka zapalimy z rana.
Osoby nie mające tolerancji mogą spokojnie ładować wiaderko z tego i nie ma opcji żeby nas odcięło, więcej nie próbowałem ale sreberko było spalone więc to można powiedzieć 2 lufki na raz.
Ja jako że nie lubię zioła to powiem szczerze, że ten Fake Weed jakoś do mnie przemówił, fazka o wiele bardziej mi podeszła niż ta po oryginał jaraniu.
A co do działania drugiego to dużo się nie różniło. Ciężko było określić różnice pomiędzy jednym a drugim ale jedynie jaka zauważyłem to moim zdaniem Skittles jest nieco mocniejszy od brata Purple, choć to może być tylko takie wrażenie bo tak jak mówię, ciężko odróżnić
Jak będę coś brał to napewno dorzucę sobie ten specyfik do koszyka.
Pozdrawiam
Palonko naprawdę ładnie pachnie i wygląda.
Jest brązowo-zielone i strasznie mocno klei się w rękach. Buszek wchodzi bardzo łagodnie i przyjemnie. Działanie określam coś około 30-40minut, takiego przyjemnego działania, najlepiej jak na swiezaczka zapalimy z rana.
Osoby nie mające tolerancji mogą spokojnie ładować wiaderko z tego i nie ma opcji żeby nas odcięło, więcej nie próbowałem ale sreberko było spalone więc to można powiedzieć 2 lufki na raz.
Ja jako że nie lubię zioła to powiem szczerze, że ten Fake Weed jakoś do mnie przemówił, fazka o wiele bardziej mi podeszła niż ta po oryginał jaraniu.
A co do działania drugiego to dużo się nie różniło. Ciężko było określić różnice pomiędzy jednym a drugim ale jedynie jaka zauważyłem to moim zdaniem Skittles jest nieco mocniejszy od brata Purple, choć to może być tylko takie wrażenie bo tak jak mówię, ciężko odróżnić
Jak będę coś brał to napewno dorzucę sobie ten specyfik do koszyka.
Pozdrawiam
04.12.2024, 07:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2024, 07:25 przez SztywnyMisza.)
Co do palenia nie odczułem tutaj większych efektów różnicy między jednym a drugim dla mnie działanie subtelne dosyć słabe ( mam tolerke na kanna ).
Zbita lufa poszła na 3 buchy coś tak działanie czuć ale słabo tak jakbym zajaral buszka jakiegoś i dosyć krótko trzyma ale to pewnie przez to że wcześniej kanna dosyć jaralem.
Smak czy wygląd jest na prawdę okej aż się zdziwiłem bo zazwyczaj faken sqn wyglądały jak gówno z nasionami XD ten jest okej brązowy taki
Smak również nie czuć typowej ryby czy tam jakieś śmieci etc powiedziałbym że jak dla mnie to wogole smaku Nie ma xD
Taka ocenka 5/10
Zbita lufa poszła na 3 buchy coś tak działanie czuć ale słabo tak jakbym zajaral buszka jakiegoś i dosyć krótko trzyma ale to pewnie przez to że wcześniej kanna dosyć jaralem.
Smak czy wygląd jest na prawdę okej aż się zdziwiłem bo zazwyczaj faken sqn wyglądały jak gówno z nasionami XD ten jest okej brązowy taki
Smak również nie czuć typowej ryby czy tam jakieś śmieci etc powiedziałbym że jak dla mnie to wogole smaku Nie ma xD
Taka ocenka 5/10
04.12.2024, 20:34
Żywiczne topy bardzo klei się do palcòw, ale to kanna,więc małe znaczenie. Ubiłem dupke lufki i dobrze było. High trzyma około 30min i schodzi. -trochę muląca fazka,ciężko się robi(brak tolerki na kanna).
Drugi fake weed na stronie to właściwie to samo jeśli chodzi o moc.
Drugi fake weed na stronie to właściwie to samo jeśli chodzi o moc.
08.12.2024, 13:00
Na mnie to działa jak oryginał dobry oryginał… jeśli to naprawdę fake to kozacki fale powiedział bym bardziej replika hehe
09.12.2024, 07:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2024, 08:04 przez dzwudziesty.)
Dobre palenie, wygląda jak kozak topa ale nieraz butimaca się przebije hehe, kamnaboidowy high, wbrew pozorom idzie się pokarac, trzyma do 40min, ciśnienie na odpaleniu charakterystyczne co do kanna. Polecam tego allegrowicza. Będąc obiektywnym skittels, wizualnie tymbardziej, w ale mam wrażenie, że purple odrobinę mocniejsza
09.12.2024, 16:51
Nie spodziewałem się czegoś tak dobrego po fake weedzie. W porównaniu do Skittles wypada trochę gorzej ze względu na smak i zapach (ten mniej przypomina prawdziwe zioło) - jeśli chodzi o działanie - jest praktycznie takie samo. Bardzo wydajny produkt - wystarczy kilka okruszków na lufkę i jest fajnie. Bez problemu łączy się z 3-cmc i 4-mmc wprowadzając w błogi stan. Polecam - 10/10.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
09.12.2024, 20:51
Konkretna maczanka spaliłem pare wiader Bardzo dobry cannabinoidowy haj tego właśnie potrzebowaliśmy na rynku. Trzyma dość sporo bo prawie godzinkę faza mocno psychodeliczna, fajnie wycisza i uspokoja, dość dużą kreatywność się odpala i mega smiechawa, gastro przeogromne. Ciekawe co tam za kanna siedzi ale pewnie BUTINACA bo naprawdę dawno nie spotkałem się z tak zajebista maczanka. Za tą cenę brać jak najbardziej sam będę przymierzał się do kolejnego zamówienia. Bardzo Dobry jest ten Weed do tego bardzo miła obsługę i duze BHP względem pakowania.
Polecam HighlifeMarket
Polecam HighlifeMarket
09.12.2024, 23:32