Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Diabeu666
03.12.2024, 21:42
Rzygać się chce już tym typem.
Zbanować ścierwo i tyle.
Całe forum o nim pierdoli jak by jakimś gwiazdorem tu był i atencję zyskuje...
Zbanować ścierwo i tyle.
Całe forum o nim pierdoli jak by jakimś gwiazdorem tu był i atencję zyskuje...
05.12.2024, 12:31
(05.12.2024, 12:18)Lifeisbrutal napisał(a): KrasAnal Jeśli potrafisz czytać to chyba widzisz jakie są wstępne recenzje.
Nie, nie potrafię. Zachowaj te swoje uszczypliwe jak komara kłucie wypowiedzi dla dzieci z podstawówki. Pewnie twoje ziomy z osiedla.
A.co do wypowiedzi to są różne, rozbierzne. Więc może Ty naucz się czytać najpierw za nim. Mi odpowiesz na pytanie?! Bo robisz z siebie tylko pośmiewisko..... Bez odbioru
05.12.2024, 13:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2024, 13:16 przez Lifeisbrutal.)
KrasAnal Oj diabeuu, skoro są rozbieżne recenzję to chyba o czymś świadczy i powinneś coś z tego wyciągnąć. Odpowiedź moja jest całkowicie na porządku dziennym. Masz nawet porównanie moje do sortu konkurencji, ktoś inny porównał do jeszcze innego. Jeśli ty po tych kilku recenzjach nie potrafisz wywnioskować czy sort jest dobry czy nie to faktycznie lepiej tego nie komentować.
05.12.2024, 13:27
twoja wypowiedź i recka mnie gówno obchodzi akurat. Nigdy się nia nie sugerowalem i nie będę. Nie ta.liga. Ty grasz w jakieś pod klasie na wioskach w piłkę kopaną heheh ja jestem Liga Mistrzów.
Więc co Ty do mnie piszesz?
Weź się ogarnij. Bo jak widzę co poniektórych Tutaj, że liza dupę moderatowi, albo dobrze z nim żyją, ranga hahahah , posty jprld. I jestem Bossem. Jprld
Żenada
Ja bym Ci pokazał jakim jestes bossem twarza w twarz 😘🌹
Więc co Ty do mnie piszesz?
Weź się ogarnij. Bo jak widzę co poniektórych Tutaj, że liza dupę moderatowi, albo dobrze z nim żyją, ranga hahahah , posty jprld. I jestem Bossem. Jprld
Żenada
Ja bym Ci pokazał jakim jestes bossem twarza w twarz 😘🌹
05.12.2024, 13:50
Chlopaku, jestes zwyklym przecpanym lbem na sterydach ktory lata po forach i sepi tematy. Jezeli zarabiasz te swoje 2700 euro i pobierasz sprzet od Juklisa znaczy tylko o dwoch rzeczach, nie mieszkasz na stale w polsce a twoje 2700 euro to troche ponad minimalna krajowa w europejskim panstwie, bo Juklis do Polski nie wysyla paczek.
Ty nie jestes bossem bo jedyne co robisz to posmiewisko z siebie, Byles i zostaniesz troglodyta ktory gada farmazony na lewo i prawo, bo jeszcze moze przed banem od Admina osobiscie znalazl by sie tu ktos kto podziwial by te twoje debilne sceny, i kolejne bajki.
Wracajac do tego twojego "Jestem Bossem", osoba ktora faktycznie by kims takim byla, nie zaczepiala by innych na forum jakim kolwiek bo taka osoba ma wzbudzac respekt swoja osoba, w dodatku na pewno nie musi mowic kim jest bo tak robia tylko ludzie ktorzy musza sobie cos zrekompensowac.
Myslisz ze te twoje teksty mnie ruszaja ? Mnie tylko irytujesz, bo pojawiasz sie i robisz burdel obrazajac innych uzytkownikow ktorzy cie nie zaatakowali werbalnie jak ty ich, czy polecajac w wiekszosci scam sklepy ktore ci wysylaja wszystko jak leci.
I to ja mam smutne zycie jak ty to twierdzisz, przy okazji nadmienie jedna rzecz ktora wiele razy powtarzales, mianowicie o tym jak ty to w delegacje i inne gowna jezdzisz zeby weekend nam opisac ze wyladowales w pasach na oddziale zamknietym.
Mam dla ciebie fatalne wiesci, moment w ktorym jestes zabierany przez karetke w pasach/kaftanie bezpieczenstwa i zostajesz zaprowadzony na ten piekny oddzial z bialymi scianami z reguly, jest tym momentem w ktorym lekarz ma twoja karte i odchacza tam ze zostales na obserwacji ergo Zamkniety u czubkow.
Jako ze jest to standardowa procedura, zostaje wyslana nota do firmy (ubezpieczenie itp). Oni w firmie nie wiedza ze przecpales leb, bo lekarz tego nie powie ale powod dla ktorego zostales zamkniety w 80% przypadkow tak (chyba ze grubsza sprawa), a tutaj mamy epizod maniakalny z tymczasowa niepoczytalnoscia.
Nie mowiac o tym, ze kiedys tutaj pisales ze na rencie jestes.
Ty nie jestes bossem bo jedyne co robisz to posmiewisko z siebie, Byles i zostaniesz troglodyta ktory gada farmazony na lewo i prawo, bo jeszcze moze przed banem od Admina osobiscie znalazl by sie tu ktos kto podziwial by te twoje debilne sceny, i kolejne bajki.
Wracajac do tego twojego "Jestem Bossem", osoba ktora faktycznie by kims takim byla, nie zaczepiala by innych na forum jakim kolwiek bo taka osoba ma wzbudzac respekt swoja osoba, w dodatku na pewno nie musi mowic kim jest bo tak robia tylko ludzie ktorzy musza sobie cos zrekompensowac.
Myslisz ze te twoje teksty mnie ruszaja ? Mnie tylko irytujesz, bo pojawiasz sie i robisz burdel obrazajac innych uzytkownikow ktorzy cie nie zaatakowali werbalnie jak ty ich, czy polecajac w wiekszosci scam sklepy ktore ci wysylaja wszystko jak leci.
I to ja mam smutne zycie jak ty to twierdzisz, przy okazji nadmienie jedna rzecz ktora wiele razy powtarzales, mianowicie o tym jak ty to w delegacje i inne gowna jezdzisz zeby weekend nam opisac ze wyladowales w pasach na oddziale zamknietym.
Mam dla ciebie fatalne wiesci, moment w ktorym jestes zabierany przez karetke w pasach/kaftanie bezpieczenstwa i zostajesz zaprowadzony na ten piekny oddzial z bialymi scianami z reguly, jest tym momentem w ktorym lekarz ma twoja karte i odchacza tam ze zostales na obserwacji ergo Zamkniety u czubkow.
Jako ze jest to standardowa procedura, zostaje wyslana nota do firmy (ubezpieczenie itp). Oni w firmie nie wiedza ze przecpales leb, bo lekarz tego nie powie ale powod dla ktorego zostales zamkniety w 80% przypadkow tak (chyba ze grubsza sprawa), a tutaj mamy epizod maniakalny z tymczasowa niepoczytalnoscia.
Nie mowiac o tym, ze kiedys tutaj pisales ze na rencie jestes.